Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020

Ξεκινάει αρχές Μαϊου το ποδόσφαιρο στη Γερμανία, χωρίς θεατές όμως για όλο το 2020

Τετάρτη, 08 Απριλίου 2020 17:17 Γράφτηκε από τον
Έτοιμοι να επιστρέψουν στην ποδοσφαιρική δράση σε περίπου ένα μήνα είναι στη Γερμανία Έτοιμοι να επιστρέψουν στην ποδοσφαιρική δράση σε περίπου ένα μήνα είναι στη Γερμανία

Ο υπεύθυνος των δύο μεγάλων κατηγοριών στη Γερμάνια προανήγγειλε επιστροφή στη δράση τον επόμενο μήνα, φινάλε στις 30 Ιουνίου, αλλά και αγώνες χωρίς κόσμο για όλο το 2020.

Η Γερμανία ετοιμάζεται να γίνει η πρώτη χώρα εν μέσω της κρίσης του κορονοϊού που θα δει τις δύο μεγάλες ποδοσφαιρικές κατηγορίες της να παίζουν ξανά μπάλα. Αυτό ανακοίνωσε ο CEO της Μπουντεσλίγκα, Κρίστιαν Ζέιφαρτ, ο οποίος ουσιαστικά προανήγγειλε όσα αναμένεται να συμβούν πολύ σύντομα και αφού οι 36 επαγγελματικές ομάδες επέστρεψαν ήδη στις προπονήσεις.

Σε συνέντευξή του στους «New York Times», ο Ζέιφερτ ανέλυσε το πλάνο, σύμφωνα με το οποίο το παιχνίδι θα αρχίσει να παίζεται ξανά στις αρχές Μαΐου και η σεζόν θα έχει ολοκληρωθεί έως τα τέλη Ιουνίου. Εννοείται ότι εξαιτίας της πανδημίας του Covid-19 δεν θα υπάρχουν οπαδοί στις εξέδρες, κάτι που ο Ζέιφερτ θεωρεί ότι δεν πρόκειται να συμβεί μέχρι και το τέλος του 2020. Σε κάθε ματς θα επιτρέπονται έως 240 άτομα και αυτοί θα έχουν άμεση σχέση με τη διεκπεραίωση των αγώνων, όπως π.χ. ιατρικό προσωπικό, τηλεοπτική μετάδοση κτλ.

Πηγή: gazzeta.gr 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)