Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020

Τεράστια δωρεά των παικτών της Premier League σε πληγέντες του κορωνοϊού

Κυριακή, 05 Απριλίου 2020 19:42 Γράφτηκε από τον
PREMIER LEAGUE PREMIER LEAGUE

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mirror» και κατόπιν συνεννοήσεως των αρχηγών, οι ομάδες της Premier League θα συνεισφέρουν ένα τεράστιο ποσό για να βοηθήσουν όσους έχουν πληγεί από τον κορωνοϊό.

Σε μια σπουδαία κίνηση είναι έτοιμοι να προχωρήσουν οι ποδοσφαιριστές των 20 ομάδων της Premier League. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η «Mirror», οι αρχηγοί των συλλόγων της πρώτης κατηγορίας βρίσκονται σε επαφές και υπάρχει συμφωνία μεταξύ των ποδοσφαιριστών να μαζευτεί ένα τεράστιο ποσό για να διατεθεί σε όσους ανθρώπους έχουν πληγεί από τον κορωνοϊό.

Πρώτον, ένα μέρος των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στους υπαλλήλους των ομάδων που έχουν βγει σε υποχρεωτική άδεια, ώστε να μην τους λείψει ευρώ από τους μισθούς που θα έπαιρναν προηγουμένως και να μην αντιμετωπίσουν οικονομικά προβλήματα. Δεύτερον, θα δοθούν για να αγοραστεί φαγητό σε παιδιά που δεν έχουν την δυνατότητα μέσω της οικογένειάς τους για να έχουν ένα σωστό γεύμα, αλλά και σε ανθρώπους που έχουν χτυπηθεί από τον ιό και η κατάστασή τους είναι κακή και σε άστεγους. Τρίτον, θα δοθεί ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων στο σύστημα υγείας της χώρας, ώστε να το βοηθήσουν να ανταπεξέλθει και να ξεπεράσουν την πανδημία όσο το δυνατόν νωρίτερα και με λιγότερες απώλειες.

 

Πηγή: sport-fm.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)