Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020

K. Tέβες: O ποδοσφαιριστής ζει και ένα χρόνο απλήρωτος

Πέμπτη, 02 Απριλίου 2020 12:03 Γράφτηκε από τον
Ο Κάρλος Τέβες. Ο Κάρλος Τέβες.

Την ανάγκη να βοηθήσει ο καθένας με όποιο τρόπο μπορεί, στις δύσκολες στιγμές που διανύουμε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ανέδειξε ο Κάρλος Τέβες, που τόνισε ότι η κατάσταση των ποδοσφαιριστών δεν μπορεί να συγκριθεί με όσα βιώνει εκείνος που πρέπει να κάνει καθημερινά μεροκάματο για να ζήσει την οικογένειά του, κάτι που είναι αδύνατον εν μέσω καραντίνας.

«Ο ποδοσφαιριστής μπορεί να ζήσει έξι μήνες, ένα χρόνο χωρίς να πληρωθεί. Δεν είναι στην απόγνωση που ζει εκείνος που έχει παιδιά και πρέπει κάθε μέρα να φύγει στις έξι το πρωί και να επιστρέψει το βράδυ για να ταΐσει την οικογένειά του. Πρέπει να είμαστε εκεί για να βοηθήσουμε» , τόνισε ο Aργεντινός φορ της Μπόκα, μιλώντας στο AmericaTv.

«Έβαλα τον εαυτό μου στη διάθεση της κυβέρνησης και του συλλόγου για να βοηθήσω. Όταν βοηθάμε να είναι από την καρδιά. Όχι για ένα βίντεο. Πρέπει να είστε σιωπηλοί, αλλά εκεί ανά πάσα στιγμή. Ας ελπίσουμε ότι ο κόσμος θα είναι πιο υποστηρικτικός. Συνειδητοποιούμε ότι είμαστε όλοι ίδιοι. Μας πλήττει όλους, περισσότερο τους παππούδες και τις γιαγιάδες. Ας ελπίσουμε ότι μεγαλώνουμε ως κοινωνία και ότι αύριο αυτό θα έχει αλλάξει τον κόσμο προς το καλύτερο», πρόσθεσε.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)