Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020

Έδωσαν εξετάσεις 14 νέοι υποψήφιοι διαιτητές (pics)

Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2020 11:10 Γράφτηκε από τον

Εξετάσεις της σχολής διαιτησίας πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στα γραφεία της ΕΠΣΗ.

Συνολικά 14 ήταν οι υποψήφιοι ενώ το παρών έδωσε σύσσωμη η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΗ κ.κ. Γιώργος Ιωαννίδης, Χρήστος Χανιωτάκης και Γιώργος Φουκάκης. Ο πρόεδρος της τοπικής Ένωσης Νίκος Τζώρτζογλου απεύθυνε χαιρετισμό στους νέους διαιτητές, ενώ τους ευχήθηκαν καλή αρχή με επιτυχίες στον χώρο της διαιτησίας.

Διαβάστε αναλυτικά:

Πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στα γραφεία της ΕΠΣΗ οι εξετάσεις της σχολής διαιτησίας της ΕΠΣ Ηρακλείου για την χρονιά 2019-20.

Τα μαθήματα της σχολής είχαν ολοκληρωθεί τον προηγούμενο Μάρτιο, αλλά λόγω των υγειονομικών συνθηκών δεν ήταν δυνατόν να γίνει τότε η εξεταστική διαδικασία και τελικά οι εξετάσεις έγιναν τώρα.

Συμμετείχαν 14 άτομα, χωρισμένα σε δύο γκρουπ των 7 ατόμων για να τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Οι εξετάσεις έγιναν υπό την επίβλεψη του εθνικού εκπαιδευτή και Αρχιδιαιτητή της ΕΠΣ Χανίων, Κουρκούνα Απόστολου.

Πριν την έναρξη των εξετάσεων απεύθυνε χαιρετισμό στους νέους διαιτητές ο πρόεδρος της Ένωσης Νίκος Τζώρτζογλου. Το παρών έδωσε σύσσωμη η Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΗ κ.κ. Γιώργος Ιωαννίδης, Χρήστος Χανιωτάκης και Γιώργος Φουκάκης.

Οι 14 νέοι διαιτητές αναμένεται σύντομα να τεθούν στην διάθεση της Ε.Δ./ΕΠΣΗ.

Η Eπιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Ηρακλείου εύχεται στους νέους διαιτητές καλή αρχή με υγεία και επιτυχίες στον χώρο της διαιτησίας και ευελπιστεί η οικογένεια του τοπικού ποδοσφαίρου να αγκαλιάσει τα νέα αυτά παιδιά στο καινούργιο ξεκίνημα τους.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport