Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020

Φρουδάκης: «Για αυτό επέλεξα την Δαμάστα»

Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019 16:05 Γράφτηκε από τον

O Μανώλης Φρουδάκης επιστρέφει στον πάγκο της Δαμάστας τριάντα χρόνια μετά.


Ο έμπειρος προπονητής έκλεισε ένα κύκλο τεσσάρων χρόνων με τη ομάδα της Τριτωνίας γεμάτο επιτυχίες και είναι έτοιμος να ανοίξει ένα ακόμα πιο επιτυχημένο με την Δαμάστα αυτή την φορά.
Ο Μανώλης Φρουδάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο prismasport.gr εξήγησε γιατί επέλεξε την Δαμάστα για επόμενο σταθμό της καριέρας του, το ρόλο που έπαιξε στην απόφαση του αυτή η παρουσία του Αντώνη Παπαδάκη στον προεδρικό θώκο αλλά και ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του νέου προπονητή της Δαμάστας.

Γιατί επέλεξε για επόμενο σταθμό της καριέρας του την Δαμάστα


Η Δαμάστα είναι ένα σωματείο που αποτελεί πρότυπο οργάνωση για τα δεδομένα των τοπικών πρωταθλημάτων. Το γεγονός ότι χρησιμοποιεί το Παγκρήτιο στάδιο για τις προπονήσεις λέει από μόνο του πολλά.
Από την στιγμή που έκλεισε ο κύκλος μου στην Τριτωνία , θεωρώντας ότι από ένα σωματείο πρέπει να αποχωρήσεις όταν είσαι ψηλά, νομίζω ότι στην Δαμάστα μου δίνεται η δυνατότητα να ανοίξει ένας νέος σημαντικός κύκλος.
Μιλήσαμε με την διοίκηση , έχουμε κοινή φιλοσοφία, με στόχο να δημιουργηθεί μια ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους.
Ασφαλώς είναι μια νέα πρόκληση για μένα και θέλω να φανώ αντάξιος των υψηλών προσδοκιών.


Τι ρόλο έπαιξε η παρουσία του Αντώνη Παπαδάκη στην προεδρία;


Αυτό που ίσως πολύ κόσμος δεν γνωρίζει είναι ότι στην Δαμαστα είχα ξαναπεράσει σαν προπονητής στις αρχές τις δεκαετίας του 90¨ και ο νυν πρόεδρος Αντώνης Παπαδάκης ήταν τότε ποδοσφαιριστής μου.
Μετά από εικοσιπέντε περίπου χρόνια θα συνεργαστούμε ξανά με τον ίδιο πλέον στην προεδρία. Ο Αντώνης Παπαδάκης αγαπάει πολύ το χωριό του και την ομάδα .
Θέλει όμως να κτίσει και να αλλάξει το σωματείο σε όλα τα επίπεδα. Είναι ένας παράγοντας που βοηθά πολλά σωματεία τον ΟΦΗ και τις μικτές. Θέλει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να γίνεται καλύτερο. Είναι μεγάλη τιμή η πρόταση που μου έγινε από εκείνον και θα προσπαθήσω μέσα από την δουλειά μου να τον δικαιώσω.


Οι στόχοι της ομάδας


Η ομάδα άλλαξε κατηγορία και ασφαλώς οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες. Θα πρέπει όσοι αποτελέσουν την νέα σεζόν την ομάδα της Δαμάστας να δουν με σοβαρότητα και συνέπεια αυτό που πρέπει να δημιουργήσουμε.
Όπως πέρυσι έτσι και φέτος η διοίκηση θα παρέχει ότι χρειάζεται για να μπορούμε καθημερινά να δουλεύουμε να γινόμαστε καλύτεροι και να χαιρόμαστε αυτό που κάνουμε.
Πρώτος στόχος είναι να δημιουργήσουμε μια δυνατή ομάδα με ποδοσφαιριστές που θα ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις. Θα γίνει ένα μείγμα μεταξύ των νυν ποδοσφαιριστών αλλά και των μεταγραφών. Θέλουμε η Δαμάστα να παίξει καλό ποδόσφαιρο, να είναι ένα σωματείο που να εκπέμπει σεβασμό όπου και να αγωνίζεται , να φέρει το κόσμος κοντά της και μέσα από όλα αυτά να κτίσουμε μια ομάδα με στόχο το πρωτάθλημα.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)