Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021

Η νέα επιχειρηματική προσπάθεια του Γ. Ρολάκη (pics)

Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2021 09:36 Γράφτηκε από τον
Ο Γιάννης Ρολάκης. Ο Γιάννης Ρολάκης.

Ο γνωστός Ηρακλειώτης Λογιστής Γιάννης Ρολάκης ανοίγει τα φτερά του δημιουργώντας νέους επιχειρηματικούς δρόμους.

Συγκεκριμένα επενδύει σε μια περίοδό κρίσης σε μια σταθερή αξία όπως είναι τα Σούπερ μάρκετ.Έτσι δημιουργήθηκε το R.I MARKETS

Σταθερή και διαχρονική αξία έχει όμως και ο χώρος καθώς αποτελεί την συνέχεια του Σούπερ Μάρκετ Κριαράς στην Έβανς στο κέντρο του Ηρακλείου

Ο Γιάννης Ρολάκης μίλησε στο Prismasport για την νέα επιχειρηματική του προσπάθεια και τον λόγο που κάποιος να διαλέξει το δικό του Σούπερ Μάρκετ.

Σε μια περίοδο που η αγορά έχει κλωνιστεί ένα μικρό μαγαζί με μεγάλη ιστορία αλλάζει χέρια. Η R.I Markets του Γιάννη Ρολακη μπαίνει δυναμικά στο λιανεμπορίο του Ηρακλείου. Παραλαμβανει το mini Market της Κας Κριαρά στην Έβανς 73 και φιλοδοξεί να διατηρήσει τον παραδοσιακό του χαρακτήρα με τον απαραίτητο εκσυχρονισμό.

Τι σας παρακίνησε να κάνετε αυτή την επιχειρηματική κίνηση?

Υπήρχε εδω και καιρό η σκέψη μιας επένδυσης στο χώρο της λιανικής πώλησης, που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Όταν παρουσιάστηκε η ευκαιρία για την συγκεκριμένη επιχείρηση, ειμασταν θετικοί εξ αρχής. Η κυρία Κριαρα διατήρησε το μαγαζί αυτό 25 χρονια στην καρδιά του Ηρακλείου κι αυτό λέει πολλά. Επιπλέον το μεγάλο δίκτυο χονδρικής πώλησης που ήδη υπάρχει σε όλη την Κρήτη έπαιξε βασικό ρόλο στην απόφαση αυτή.

 Ποια είναι η προστιθεμενη αξία που δίνει η ποιότητα των προϊόντων της οικογένειας Κριαρά;

Πιστεύουμε παρα πολύ στην ποιότητα των προϊόντων της οικογένειας Κριαρά. Σκοπεύουμε οχι μονο να διατηρησουμε αυτήν τη σχέση αλλα και να την αναπτύξουμε . Για εμάς τα παραδοσιακά προϊόντα και η άριστη παροχή υπηρεσιών είναι προτεραιότητα.

 Γιατί κάποιος να επισκεφθει το μαγαζί σας ?

Για την ποιότητα,την ποικιλία και φυσικά για την άμεση και άριστη εξυπηρέτηση για τα καθημερινά ψωνια σας . Ολα τα παραπάνω αποτελούσαν και θα συνεχίσουν να αποτελούν τη ταυτότητα του καταστήματος.

Για όσους δε γνωρίζουν, που βρίσκεται το κατάστημα;

Βρίσκεται στην Έβανς 73 ( εναντι Ομηρόλη) και μπορεί κάποιος να μας επισκεφθεί στο ωράριο καταστημάτων. Όμως υπάρχει καθημερινά υπηρεσία delivery ειτε στο τηλέφωνο : 2810282606 ειτε παραγγελία μέσω messenger ! στη σελίδα μας στο Facebook : https://www.facebook.com/RI-Markets-110960101043664


Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Search

Prisma Sport