Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

Στο αρχείο οι καταγγελίες της Μπεκατώρου λόγω παραγραφής του αδικήματος (VIDEO)

Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2021 14:24 Γράφτηκε από τον

Στο αρχείο τέθηκαν οι καταγγελίες στις οποίες είχε προβεί η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου, σύμφωνα με τις οποίες παράγοντας της Ιστιοπλοΐας την είχε βιάσει πριν από 23 χρόνια. Η αρχειοθέτηση της συγκεκριμένης υπόθεσης ήταν «μονόδρομος» για τις εισαγγελικές αρχές αφού τα οποία αδικήματα έχουν παραγραφεί.

Ωστόσο, ενώπιον του εισαγγελέα Νίκου Στεφανάτου, ο οποίος διενήργησε και την σχετική έρευνα, η κυρία Μπεκατώρου φέρεται να έχει αναφερθεί και σε τρεις ακόμη περιπτώσεις οι οποίες αφορούν και πάλι σε σεξουαλική κακοποίηση αθλητριών. Η μία εξ αυτών είναι εκείνη που είδε το φως της δημοσιότητας και αφορά στην κακοποίηση της 11χρονης αθλήτριας από τον 38χρονο προπονητή της. Ο τελευταίος πριν από μερικές ημέρες συνελήφθη, απολογήθηκε και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Για την υπόθεση αυτή μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως ο πατέρας της αθλήτριας στην κατάθεση του στον εισαγγελέα αναφέρθηκε στην ύπαρξη μεγάλου αριθμού όπλων, μεταξύ αυτών και ενός καλάσνικοφ, σε εξοχική κατοικία της οικογένειας του προπονητή σε κωμόπολη της Βοιωτίας. Για το λόγο αυτό ο εισαγγελέας διαβίβασε, κατά τις ίδιες πληροφορίες, αντίγραφο της δικογραφίας στον εισαγγελέα της Θήβας προκειμένου να διερευνηθεί και αυτό το σκέλος της υπόθεσης.

Σε ό,τι αφορά τέλος στις άλλες δυο αθλήτριες στις φέρεται να αναφέρθηκε η κυρία Μπεκατώρου αυτές δεν εμφανίστηκαν ενώπιον του εισαγγελέα.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολυμέσα

Search

Prisma Sport