Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021

Ο Τζώρτζογλου, ο Ζαγοράκης κι η πατρότητα της ιδέας

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021 10:51 Γράφτηκε από τον

O Θοδωρής Ζαγοράκης όπως όλα δείχνουν, θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, με πολλούς να διεκδικούν την πατρότητα της ιδέας.

Ο εμβληματικός αρχηγός της Εθνικής στην κατάκτηση του Euro 2004 και νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, έχοντας την εύνοια της κυβέρνησης αλλά και του Big -4 συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, να διαδεχθεί στην προεδρία της ΕΠΟ, τον Βαγγέλη Γραμμένο.

Φυσικά αυτή η ιδέα, δεν ήταν ουρανοκατέβατη, καθώς είχε μιλήσει για εκείνη ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου.

Ο Νίκος Τζώρτζογλου το 2012, είχε αναφερθεί για την υποψηφιότητα του Ζαγοράκη στην προεδρία της ΕΠΟ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως θα είναι ευχής έργον, καθώς πρόκειται για μία σπουδαία ποδοσφαιρική προσωπικότητα.

Η "προφητεία" του προέδρου της ΕΠΣΗ, φαίνεται πως σε λίγο καιρό θα πάρει σάρκα και οστά, κι ως εκ τούτου, κάποιος πρέπει να του βγάλει το "καπέλο" για την ιδέα, που εκτός των άλλων βρίσκει σύμφωνη την πλειοψηφία και είναι μια πρόταση κοινής αποδοχής.

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport