Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ερασιτέχνης σε Κούγια: «Στον εισαγγελέα να καταθέσεις, αλλιώς θα σε καταγγείλουμε – Βούλωσε το επιτέλους!»

Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2021 13:03 Γράφτηκε από τον

Εσωτερικός "πόλεμος" στην Λάρισα ανάμεσα σε Ερασιτέχνη και Κούγια

Συνεχίζεται η κόντρα της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ με την ΠΑΕ και τον Αλέξη Κούγια, με νέα καυστική ανακοίνωση κατά του μεγαλομετόχου της Λάρισας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Προς ΠΑΕ και Μεγαλομέτοχο:

Έχετε κάνει σύστημα και συνήθεια τη λασπολογία και τη στρέβλωση της ιστορίας της Ομάδας. Χρησιμοποιήσατε όσα εφευρίσκουν οι εχθροί της ΑΕΛ για να δικαιολογήσετε το οτιδήποτε. Οφείλουμε, διότι το θέλουμε και κάποιος πρέπει να το κάνει, να υπερασπιστούμε την τιμή της απέναντι στις συνεχόμενες προσβολές, με προτελευταία την απειλή απόσυρσης από το πρωτάθλημα, χωρίς ποτέ να ανακαλέσετε.

Έχεις γράψει ή έχεις πει ψευδώς εσύ ή ο υπεύθυνος τύπου σου ότι η ΑΕΛ είχε 3 ΑΦΜ (ό,τι έλεγε ο Μπέος).

Έχεις γράψει ή έχεις πει ψευδώς εσύ ή ο υπεύθυνος τύπου σου ότι χάρη σε εσένα πήρε η ομάδα αδειοδότηση.

Έχεις γράψει ή έχεις πει ψευδώς εσύ ή ο υπεύθυνος τύπου σου ότι το 1988 λόγω Τσίγκωφ πιαστήκαμε με τη γίδα στην πλάτη (επιχείρημα των αντιπάλων).

Έχεις γράψει ή έχεις πει ψευδώς εσύ ή ο υπεύθυνος τύπου σου ότι το κύπελλο του 2007 το πήραμε χάρη σε εσένα που απέκλεισες τον Ολυμπιακό (και γιατί δεν απέκλειες και εμάς;)

Έχεις γράψει ή έχεις πει ψευδώς εσύ ή ο υπεύθυνος τύπου σου ότι το ιστορικό ματς στα Χανιά το 2003 ήταν "μαϊμού".

Τελευταίo, η αναφορά σε πρόσφατα στημένα παιχνίδια επί ημερών σου, με προπονητές και παίκτες που εσύ ο ίδιος έχεις επιλέξει. Αυτό το ανήκουστο επέλεξες αντί να συγκεντρωθείς στη σωτηρία της ομάδας.

Πηγαίνεις λοιπόν στον εισαγγελέα και καταθέτεις τα στοιχεία που δήθεν έχεις ή πηγαίνουμε εμείς και σε καταγγέλλουμε για ψευδείς δηλώσεις που σπιλώνουν το όνομα, την ιστορία και το κύρος της ΑΕΛ.

ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Prismasport

Τελευταία άρθρα από τον/την Prismasport

Σχετικά Άρθρα