Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020

Η Super League, η καραντίνα και οι σχέσεις των ζευγαριών...

Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2020 18:51 Γράφτηκε από τον
Εφιαλτική για τα ζευγάρια η δεύτερη καραντίνα. Εφιαλτική για τα ζευγάρια η δεύτερη καραντίνα.

Ο Χρήστος Σμπώκος προβληματίζεται για τις σχέσεις των ζευγαριών κατά τη διάρκεια της δεύτερης καραντίνας!

Κλεισμένοι στο σπίτι με αγώνες στην τηλεόραση και χωρίς την επιλογή να πάει κάποιος σε καφέ ή στο γήπεδο. Οι κοινωνικές υπηρεσίες καλούνται να είναι σε εγρήγορση και να σκύψουν πάνω στο πρόβλημα...

Αναλυτικά:

«Ακολουθεί κοινωνική παρέμβαση:

Πολλοί είπαν ότι στην 1η καραντίνα δοκιμάστηκαν οι σχέσεις των ζευγαριών. Φυσικά και είχαν δίκιο.

Μπροστά στη 2η καραντίνα όμως η 1η ήταν παιχνιδάκι. Τώρα έχει κανονικά ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Όλα τα πρωταθλήματα συν Champions & Europa League. Χωρίς τη διέξοδο να πάει κάποιος σε καφέ ή στο γήπεδο να τα δει.

Μάλιστα αγώνες έχει πλέον κάθε εβδομάδα Τρίτη- Τετάρτη- Πέμπτη για την Ευρώπη και Σάββατο- Κυριακή-Δευτέρα (χαρίζω την Παρασκευή).

Όπως είναι κατανοητό, τα πράγματα έχουν δυσκολέψει και οι κοινωνικές υπηρεσίες καλούνται να είναι σε εγρήγορση και να σκύψουν πάνω από το πρόβλημα.

(Και ναι, μιλάω εκ του ασφαλούς, αλλά έχω χρέος να φωτίσω αυτή τη σκοτεινή πλευρά που ταλανίζει τα σπίτια όλης της- φίλαθλης- χώρας)

Υ.Γ: Πλέον σπίτι μας ένα ματς όπως το Λαμία- Αστέρας Τρίπολης είναι ενδιαφέρον και ένα 50% ή και παραπάνω των μελών της οικογένειας το παρακολουθεί με ευχαρίστηση. Ακόμα και τα ματς της Εθνικής Ελπίδων έπαιξαν στην (μοναδική) τηλεόρασή μας».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search

Prisma Sport