Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020

Η ενημέρωση του Δήμου Ηρακλείου για τα μέτρα στον αθλητισμό

Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2020 15:47 Γράφτηκε από τον
Παγκρήτιο Στάδιο Παγκρήτιο Στάδιο

Ο Δήμος Ηρακλείου με ανακοίνωση του επισήμαινε σε όλες τις αθλητικές ομάδες, κέντρα, γυμναστήρια και φορείς τα μέτρα που ισχύουν στην πόλη μας κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Δήμου Ηρακλείου:

Σε συνέχεια των ανακοινώσεων για την ένταξη της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου σε επιπλέον μέτρα για την διασπορά του  COVID19,  και των ανακοινώσεων της ΥΕ τη ΓΓΑ , η Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου Α.Ε. ΟΤΑ προχωρά στην εφαρμογή αυτών των οδηγιών  στα Δημοτικά Αθλητικά Κέντρα  και στα Δημοτικά Γυμναστήρια Ηρακλείου και ενημερώνει αθλητές, προπονητές, προσωπικό και επισκέπτες ότι:

  1. Οφείλουν να τηρούν όλους τους κανόνες προσωπική υγιεινής.
  1. 2.      Οφείλουν να κάνουν χρήση μάσκας σε όλους τους χώρους – εσωτερικούς/ εξωτερικούς  κατά την μετακίνηση, άφιξη αναχώρηση εντός των αθλητικών εγκαταστάσεων. Εξαιρούνται οι αθλητές κατά την άσκηση. 
  1. Οφείλουν να μην συγχρωτίζονται στους χώρους άθλησης και χώρους εισόδου και εξόδου των αθλητικών εγκαταστάσεων και να κάνουν χρήση  κατά προτίμηση ηλεκτρονικών συναλλαγών σε αυτές .
  1. Η άσκηση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους θα γίνεται σύμφωνα  με τις οδηγίες και κανόνες των υγειονομικών πρωτοκόλλων των αθλημάτων, σε ομάδες των οκτώ αθλητών/αθλούμενων με ένα γυμναστή (σύνολο 9 άτομα ανά ομάδα για αίθουσες μέχρι 150 τ.μ περίπου)  ή στο 50% της δυναμικότητας του χώρου  για αίθουσες άνω των 150 τ.μ (ανακοίνωση ΥΕ της ΓΓΑ/1/09/2020 πίνακας της  ΚΥΑ https://gga.gov.gr/images/KYA_3165_31.07.2020.pdf, (σελ. 71)).
  1. Οφείλουν να κλείνουν έγκαιρα τα ραντεβού για την προπόνηση – άσκηση τους και να τηρούν τα ωράρια εισόδου/εξόδου σύμφωνα με τις οδηγίες του προσωπικού.
  1. Οφείλουν να ακολουθούν τις  οδηγίες του προσωπικού εποπτείας και ελέγχου εισόδου των αθλητικών κέντρων και να ακολουθούν τις διαδικασίες εισόδου/εξόδου.
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport