Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021

Θετικός στον κορωνοϊό πρώην πρόεδρος του Κόρακα, το ευχαριστώ για το κύμα αγάπης και συμπαράστασης

Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020 09:50 Γράφτηκε από την
Ο Ανδρέας Πολιουδάκης. Ο Ανδρέας Πολιουδάκης.

Δύσκολες αλλά ελεγχόμενες ώρες περνάει ο πρώην πρόεδρος του Κόρακα και σημερινός αντιδήμαρχος Φαιστού, Ανδρέας Πολιουδάκης.

Ο κ. Πολιουδάκης γνωστοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και εξήγησε στους δημότες και φίλους του πως βρέθηκαν ο ίδιος και μέλη του Δήμου εκτεθειμένοι.

Ο παλιός πρόεδρος του Κόρακα, ο οποίος είχε και μεγάλη συμβολή στην επανίδρυση της ομάδας τονίζει μεταξύ άλλων ότι ξεπερνά τις δυσκολίες με τον ιό. Παράλληλα έκανε γνωστό ότι ο Δήμος θα προχωρήσει σε απολυμάνσεις, συνέστησε σε όλους ατομική ευθύνη και να τηρούν τα μέτρα προφύλαξης.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Πολιουδάκη.

«Οι τελευταίες ώρες ήταν δύσκολες για όλους. Σας ευχαριστώ που ενδιαφερθήκατε τόσο πολύ. Είμαι καλά και νομίζω πως ξεπερνώ τις δυσκολίες του κοροναϊού.
Επειδή σας οφείλω κάποιες απαντήσεις πρέπει να πω ότι με βάση τη χαρτογράφηση η μετάδοση του ιού προήλθε από υποχρέωση στην οποία οφείλαμε να παραβρεθούμε εκπροσωπώντας το Δήμο.
Δυστυχώς δυο από εμάς βρεθήκαμε θετικοί, αλλά είκοσι ακόμα αρνητικοί και φαίνεται πως το ζήτημα είναι διαχειρίσιμο όπως μας ενημερώνει και ο ΕΟΔΥ.
Εμείς παρ’ όλα αυτά προσπαθούμε να διασφαλίσουμε τη Δημόσια Υγεία με το Δήμαρχο να έχει επωμιστεί το κύριο βάρος της διαχείρισης σε συνεργασία με τη ΔΥΠΕ, τον ΕΟΔΥ και τα Υπουργεία.
Η προσπάθεια συνεχίζεται. Προχωράμε σε διαρκείς απολυμάνσεις, στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, στα ιατρεία Ζαρού και Τυμπακίου, στα Δημοτικά Καταστήματα Ζαρού και Τυμπακίου κι ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών με τους οποίους έχουμε διαρκή επικοινωνία. Έχουμε όμως όλοι ατομική ευθύνη στο να μην ζήσουμε αντίστοιχες καταστάσεις. Γι’ αυτό ας προσέχουμε, ας τηρούμε αποστάσεις, κανόνες υγιεινής κι ας φοράμε όλοι μάσκες. Με απλά πράγματα μπορούμε να πετύχουμε πολλά».

Η ομάδα του Prismasport.gr εύχεται περαστικά στον κ. Πολιουδάκη. Να επιστρέψει υγιής στα καθήκοντα του. 

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search

Prisma Sport