Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2020

Πόλο: Αύριο, Σάββατο 25/7 στη μάχη της ανόδου στην Α2 ο ΟΦΗ

Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2020 18:36 Γράφτηκε από τον
Για την άνοδο στην Α2 θα αγωνιστεί η ομάδα πόλο ανδρών του ΟΦΗ. Για την άνοδο στην Α2 θα αγωνιστεί η ομάδα πόλο ανδρών του ΟΦΗ.

Στην μάχη της ανόδου στην A2 κατηγορία, μπαίνει η ομάδα πόλο του ΟΦΗ, στο πλαίσιο της Β’ φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Β' Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

Οι αγώνες θα γίνουν στο δημοτικό κολυμβητήριο της Νίκαιας και ο ΟΦΗ κυνηγάει μια απο τις τρείς πρώτες θέσεις στον όμιλο, για να πάρει το εισιτήριο στην τελική φάση, όπου απο τις 5 ομάδες που θα προκριθούν το εισιτήριο για την Α2 θα πάρουν οι δυο πρώτες.

Οι αντίπαλοι του ΟΦΗ είναι οι Νηρέας Χαλανδρίου, ΝΟ Σύρου, Ιωνικός Νίκαιας, ΝΟ Καλαμακίου. Προπονητής του ΟΦΗ είναι ο Γιώργος Σπαγουλάκης.

O ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τους (Νηρέα Σάββατο 25/7 2μμ), Σύρος (Σάββατο 25/7, 10μμ), Ιωνικό (Κυριακή 26/7, 12.30μμ) και Καλαμάκι (Κυριακή 26/7, 7μμ).

Οι όμιλοι:

Σε δύο Ομίλους, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, διεξάγεται το ερχόμενο τριήμερο (24-26 Ιουλίου) η Β' Φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Β' Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΡΡΑ (Εθνικό Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης): Δελφίνια Μεταμόρφωσης, ΑΠΣ Οξυγόνο, Επειός Ήλιδας, ΠΑΣ Φοίβος
ΟΜΙΛΟΣ ΝΟΤΟΥ (Δημοτικό Κολυμβητήριο Νίκαιας): ΟΦΗ, Νηρέας Χαλανδρίου, ΝΟ Σύρου, Ιωνικός Νίκαιας, ΝΟ Καλαμακίου

Στην Τελική Φάση (31 Ιουλίου – 2 Αυγούστου), από τον Όμιλο του Βορρά προκρίνονται οι 2 πρώτες ομάδες και από τον Όμιλο Νότου, οι 3 πρώτες (σύνολο 5). Οι δύο (2) πρώτες ομάδες, στην Τελική Φάση, ανέρχονται στην Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών Οι αγώνες θα διεξαχθούν χωρίς θεατές και σύμφωνα με όσα προβλέπεονται στο εγκεκριμένο από τη ΓΓΑ, Υγειονομικό Πρωτόκολλο.

Παίζουμε μπάλα και στο Facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport