Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

Τα Σούπερ Μάρκετ Φαιστός δείχνουν ξανά το κοινωνικό τους πρόσωπο (pics)

Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020 10:45 Γράφτηκε από τον
Tα Super Market Faistos γίνονται αρωγός και συμπαραστάτης στην κρητική κοινωνία και οικονομία. Tα Super Market Faistos γίνονται αρωγός και συμπαραστάτης στην κρητική κοινωνία και οικονομία.

Σε μια εποχή που πολλές επιχειρήσεις και οικογένειες πλήττονται μετά την οικονομική κρίση και την πανδημία του κορωνοϊού τα Σούπερ Μάρκετ Φαιστός πρωτοπορούν και στέκονται για άλλη μια φορά στο πλευρό τους!

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που τα Σούπερ Μάρκετ Φαιστός γίνονται αρωγός και συμπαραστάτης στην κρητική κοινωνία και οικονομία, τη στιγμή που δεν υπάρχει καμία στήριξη και καμία μέριμνα. Από το 1982 έως και σήμερα έχουν προσφέρει τεράστιο έργο στην Κρήτη, έχουν δείξει πολλές φορές το κοινωνικό τους πρόσωπο και συνεχίζουν!

Η αλυσίδα των Σούπερ Μάρκετ Φαιστός με κεντρική ιδέα την επανεκκίνηση της τοπικής οικονομίας και μέσα από το φυλλάδιο προσφορών τους «Στηρίζω Κρητικά» αποφάσισαν να ευαισθητοποιήσουν τους καταναλωτές ώστε να επιλέξουν κρητικά προϊόντα.

Αντιλαμβανόμενοι την αγωνία των τοπικών επιχειρήσεων και των παραγωγών της Κρήτης, τα Σούπερ Μάρκετ Φαιστός τονίζουν ότι «πρέπει να γίνουμε όλοι μέρος της λύσης και όχι του προβλήματος. Είναι στο χέρι μας να περιορίσουμε τις επιπτώσεις της πανδημίας στηρίζοντας τις επιχειρήσεις του τόπου μας, την οικονομία του νησιού μας!»

Μέσα από την πρωτότυπη ιδέα «Στηρίζω Κρητικά» υπενθυμίζουν τους λόγους για τους οποίους οι καταναλωτές αλλά και οι επιχειρηματίες θα πρέπει να στηρίξουν τα τοπικά προϊόντα.

-Αυξάνουν τον πλούτο που παράγεται στον τόπο μας.
-Ενισχύουν το εισόδημα των συμπολιτών μας καθώς μεγάλο μέρος του εισοδήματος αυτού θα διατεθεί ξανά στην τοπική αγορά.
-Συνεργάζονται με άλλες επιχειρήσεις και με άλλους παραγωγικούς τομείς της περιοχής τους δημιουργώντας έτσι έναν κύκλο εργασιών και ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας, θέσεις εργασίας αλλά και νέες ευκαιρίες.
-Πίσω από κάθε προϊόν κρύβεται το εισόδημα του γείτονα μας, το δικό μας, οι σπουδές και η μελλοντική ενασχόληση των παιδιών μας, η αειφόρα ανάπτυξη του τόπου μας.
-Φέρουν και διατηρούν μνήμες της παράδοσης και του πολιτισμού μας, καθώς μέσω αυτών συνδέεται η ιστορία και η κουλτούρα του τόπου μας.
-Τα τοπικά προϊόντα πολλές φορές συνδυάζουν πολιτιστικά και βιωματικά στοιχεία της κάθε περιοχής μεταφέροντας έτσι και αναδεικνύοντας μέσω της γεύσης ένα νέο μοχλό τουριστικής ανάπτυξης. Καταφέρνοντας με τον τρόπο αυτό να προσελκύσουν επισκέπτες στον τόπο μας, όχι μόνο για τις ομορφιές του, τα ήθη και έθιμα αλλά και για τους γαστρονομικούς θησαυρούς του.

Το νέο φυλλάδιο «Στηρίζω Κρητικά»

Κυκλοφόρησε το νέο φυλλάδιο προσφορών από τα Σούπερ Μάρκετ Φαιστός «Στηρίζω Κρητικά», στο οποίο υπάρχουν μεγάλες προσφορές στα Κρητικά προϊόντα και ισχύει από 29/6 έως 9/7 2020.

Δείτε το νέο φυλλάδιο «Στηρίζω Κρητικά»:

1f Αντίγραφο

2f

3f

4f

5f

6f

7f

8f

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search

Prisma Sport