Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020

Σημαντική δωρεά από τον Καραγκούνη και την ΕΠΣΔ στο νοσοκομείο της Ρόδου

Τετάρτη, 08 Απριλίου 2020 15:23 Γράφτηκε από τον
Σημαντική κίνηση από τον Γ. Καραγκούνη προς το νοσοκομείο της Ρόδου. Σημαντική κίνηση από τον Γ. Καραγκούνη προς το νοσοκομείο της Ρόδου.

Ο σύνδεσμος και ο «τυπάρας» ένωσαν τις δυνάμεις τους και πρόσφεραν φορητούς αναπνευστήρες πίεσης-όγκου, στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, στη μάχη κατά του κορωνοϊού.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Δωδεκανήσου:

Στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης και της προσφοράς πρωτίστως στον άνθρωπο και στον τόπο μας, η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΣΔ, αποφάσισε τη δωρεά στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου ενός φορητού αναπνευστήρα πίεσης-όγκου model Αstral 100 του οίκου ResMed.

Απέναντι σε αυτόν τον αγώνα που δίνει σήμερα όλη η χώρα και όλο το υγειονομικό προσωπικό του νοσοκομείου μας, η ΕΠΣΔ θα ήθελε να συνδράμει στην όλη προσπάθεια αντιμετώπισης περιστατικών Covid-19.

Η ΕΠΣΔ, θα ήθελε να ευχαριστήσει προσωπικά τον αρχηγό της Εθνικής Γεώργιο Καραγκούνη για την αμέριστη βοήθεια του ώστε να εξασφαλιστεί ο φορητός αναπνευστήρας πίεσης -όγκου, δεδομένου της δυσκολίας που υπάρχει για εξασφάλιση υγειονομικού υλικού και εξοπλισμού.

Επιπλέον ως Δωδεκανήσιοι, τον ευχαριστούμε για την δική του προσφορά στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου για τη στήριξη του τόπου μας, μιας και εξασφαλίστηκε άλλος ένας φορητός αναπνευστήρας πίεσης -όγκου, από τον αρχηγό της Εθνικής μας.

Συμμετέχουμε όλοι ενεργά στην προσπάθεια διαφύλαξης της δημόσιας υγείας, μένουμε σπίτι.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ