Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020

Παρατείνεται μέχρι τις 27 Απριλίου ο περιορισμός στην κυκλοφορία

Σάββατο, 04 Απριλίου 2020 18:45 Γράφτηκε από τον
Απαγόρευση Απαγόρευση

Για τρεις εβδομάδες παρατείνεται ο περιορισμός στην κυκλοφορία των πολιτών όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς. Σημειώνεται ότι ο Πρωθυπουργός στο διάγγελμά του είχε κάνει λόγο για μέτρο που θα ισχύσει μέχρι τις 6 Απριλίου.

Όπως τόνισε ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων τα μέτρα θα έχουν ισχύ μέχρι τις 27 Απριλίου στις 6 το πρωί. 

 Ο Νίκος Χαρδαλιάς σημείωσε ακόμη ότι αναστέλλεται η δυνατότητα υποβολής δήλωσης αλλαγής διεύθυνσης κατοικίας. Ανακοίνωσε ότι σε λειτουργία τίθεται η τηλεφωνική γραμμή 10306 για την ψυχική υγεία. 

Ο αρμόδιος υφυπουργός δεν παρέλειψε για μία ακόμη φορά να μιλήσει για κάποιους συμπολίτες μας που δεν τηρούν τα μέτρα περιορισμού. «Κάποιοι επιμένουν με διάφορα τεχνάσματα να υπονομεύσουν την εθνική προσπάθεια» είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς που παρατήρησε πως παρατηρήθηκε αυξημένη κυκλοφορία σε διάφορες περιοχές της Αττικής. «Θέτουν σε κίνδυνο και τη δική τους ζωή και τη ζωή των δικών τους ανθρώπων» είπε και συνέχισε: «Δεν θα επιτρέψουμε βήμα παρέκκληση από τα μέτρα και θα επιδείξουμε μηδενική ανοχή».

sdna.gr
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)