Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020

Κορωνοϊός: Ανοικτή η παράταση της απαγόρευσης κυκλοφορίας και η απαγόρευση πτήσεων

Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020 15:10 Γράφτηκε από τον
Κορωνοϊός Κορωνοϊός

Κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη δήλωσε ότι το σχέδιο είναι δυναμικό και εξελίσσεται ανάλογα με τις εισηγήσεις των ειδικών.

«Όλα κρίνονται από τη συμπεριφορά των πολιτών», τόνισε, συμπληρώνοντας πάντως ότι η πλειοψηφία των πολιτών έχει ανταποκριθεί θετικά και ότι υπάρχει μια πρωτοφανής συστράτευση κράτους και κοινωνίας προς την κατεύθυνση να κλείσει κάθε κερκόπορτα στο κακό, όπως είπε χαρακτηριστικά και στο τηλεοπτικό του μήνυμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 Ειδικά για το ενδεχόμενο καθολικής απαγόρευσης πτήσεων – το οποίο έχει πέσει στο τραπέζι, όπως έχει γράψει το newsit.gr – η κυρία Πελώνη δήλωσε ότι πράγματι είναι ένα μέτρο που θα ληφθεί, εφόσον υπάρξουν σχετικές εισηγήσεις από την επιτροπή των ειδικών του Υπουργείου Υγείας. Σε ό,τι αφορά αιτήματα επαναπατρισμού από χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο – απ’ όπου ισχύει πλέον καθολική απαγόρευση πτήσεων – η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος τόνισε ότι η κυβέρνηση θα τα εξετάσει κατά περίπτωση.

Σημειώνεται ότι αύριο το πρωί (11.00) θα συνεδριάσει μέσω τηλεδιάσκεψης το υπουργικό συμβούλιο.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)