Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020

Ξεχωρίζει για το ήθος του ο Βασίλης Πλεσίτης

Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020 11:17 Γράφτηκε από τον

Ο Βασίλης Πλεσίτης από χθες το βράδυ αποτελεί παρελθόν από τον Αλμυρό, επιβεβαιώνοντας την έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών, η οποία αφορούσε την λύση της συνεργασίας του με την ομάδα του Γαζίου.

Ο έμπειρος τεχνικός μετά από τις δύο ήττες από τη Μινωική και τον ΟΦΑ δεν συνεχίζει στον πάγκο και σύντομα αναμένονται εξελίξεις για τον αντικαταστάτη του. Σύμφωνα με πληροφορίες του Prismasport.gr το Δ.Σ του Αλμυρού βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Κώστα Κιάσσο (διαβάστε εδώ).

Ο Βασίλης Πλεσίτης ακολούθησε τη μοίρα των προπονητών, μετά από εξαιρετική συνεργασία με τη διοίκηση τον «πορτοκαλί», ωστόσο αξίζει να γίνει αναφορά στον άνθρωπο εκτός από την ιδιότητα του προπονητή. Η πορεία του άλλωστε ως προπονητή είναι πλέον αδιαμφισβήτητη και αποτελεί έναν από τους πλέον έμπειρους τεχνικούς στο Ηράκλειο.

Στον χώρο του ποδοσφαίρου όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το ήθος που τον διακρίνει. Ο άνθρωπος Βασίλης Πλεσίτης είναι ένα ξεχωριστό σημαντικό κεφάλαιο στο ποδόσφαιρο, στο οποίο του αξίζουν τα εύσημα, καθώς με το ήθος του κοσμεί το τοπικό ποδόσφαιρο. 

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)