Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020

Μιχάλης Κασελάκης: «Ντροπιάζετε την ομάδα με την αδιαφορία σας»

Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019 19:10 Γράφτηκε από την

Η Θέρισσος πρωταγωνιστεί φέτος στο πρωτάθλημα της Γ΄ΕΠΣΗ, ωστόσο η εξαιρετική πορεία δεν έχει συγκινήσει τον φίλαθλο κόσμο.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου, Μιχάλη Κασελάκη δεν πατάει κανείς στο γήπεδο με το σωματείο του προαστίου του Ηρακλείου να μην έχει στήριξη.

Ο κ. Κασελάκης με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, εμφανίζεται απογοητευμένος και αγανακτισμένος, τονίζοντας ότι οι φίλαθλοι ντροπιάζουν την ομάδα με την αδιαφορία τους.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Μιχάλη Κασελάκη.

«Σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω τους πολυάριθμους φιλάθλους μας που με την συμπεριφορά τους δεν μας έχουν επιβαρύνει όπως στο παρελθόν με πρόστιμα, τιμωρίες, κτλ...!! Απολύτως λογικό αφού στο γήπεδο δεν πατάει κανένας!!!!! Αυτή η ομάδα υπήρχε, υπάρχει και προσπαθούμε κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες να την κρατήσουμε όρθια για να εκπροσωπεί το προάστιο μας και με το ήθος και την αγωνιστικότητα της να το διαφημίζει σε όλα τα μήκη και πλάτη του νομού και όχι μόνο!! Αντίθετα με εσάς που το ντροπιάζετε με την αδιαφορία σας!!»

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ