Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

Δύο λόγια για την επανέναρξη της Γ΄ Εθνικής από τον Μάνο Κακουράκη

Πέμπτη, 08 Απριλίου 2021 17:40 Γράφτηκε από τον

Η Ανάσταση ήρθε νωρίτερα φέτος,όχι αυτή του Θεανθρώπου αλλά του ταλαιπωρημένου ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή που είπε το ψωμί - ψωμάκι.


Δεν ξέρω αν καλώς έγινε επανέναρξη ή κακώς σταμάτησαμε να βλέπουμε σε ερασιτεχνικό επίπεδο τη στρογγυλή θεά,αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως δε θα δούμε και κανένα υπεθέαμα που θα μας καθηλώσει.


Ερωτηματικό για μένα είναι πως θα παρουσιαστούν πολλές ομάδες αφού και η προετοιμασία δεν θα έχει καμία σχέση μ' αυτή του καλοκαιριού,όπως και οι τραυματισμοί που θα παίξουν το δικό τους ρόλο είτε στην κορυφή,είτε στην ουρά της βαθμολογίας.


Φαβορί δεν ξέρω αν υπάρχουν πολλά αλλά οι ομάδες που ονειρεύονται άνοδο,καλό θα είναι να βάλουν το χέρι στην τσέπη ακόμα πιο βαθιά και να το φτάσουν μέχρι το γόνατο.


Αλλάζουν τα οικονομικά μεγέθη από τη νέα σεζόν και εκεί που ήσουν πρώτος στο χωρίο,με ΠΟΛΛΑ περισσότερα και κατα'ι'δρωμένος καλείσαι να παραμείνεις απλά στην πόλη.Μη βλέπετε περιπτώσεις ΟΦΙ με συνεχόμενες ανόδους,αυτά συμβαίνουν μια φορά στα 30 χρόνια,αφήστε που θα έπρεπε όσοι πάνε στο Βουζουνεράκειο να δουν μπάλα,πρώτα να φιλάνε τη φωτογραφία του Χηνόπουλου και μετά να μπαίνουν μέσα.Μην ξεχνάτε πως ο ΟΦΙ έπαιζε πριν τρία χρόνια με χωριά και τώρα τον ξέρει όλη η Ελλάδα.


Δυο ομάδες κούνησαν μαντήλι από τον Κρητικό όμιλο και από του χρόνου θα παίζουν στο ρομαντικό για μένα α' τοπικό και ίσως η κίνηση αυτή αποδειχθεί και κίνηση ματ.Θετική εντύπωση μου κάνει η Δαμάστα με το ανανεωμένο ρόστερ της αλλά μέχρι εκεί,αν τους βγει φιλούν χέρια,αν όχι υπάρχει το άλλοθι της ανανέωσης και όλοι ευχαριστημένοι.


Για άνοδο μη με ρωτάτε γιατί δε θα έβαζα ούτε ευρώ στον πρωταθλητή,απλά θεωρώ πως θα δούμε δυο-τρεις ομάδες να παλεύουν στην κούρσα της μιας ανάσας και να πανηγυρίζει αυτός που έχει βάθος πάγκου γιατί οι λέξεις ''Θλάση,τράβηγμα και τιμωρημένος'' θα πρωταγωνιστήσουν σ' αυτό το μίνι πρωτάθλημα και ξέρετε ποιοι θα τιμωρούνται,αυτοί που δε θα μπορούν ν' ακολουθήσουν τον αντίπαλο λόγω κούρασης,όσο πίστευαν δηλαδή ότι θα μπορούσαν αν όλα ήταν στην κανονικότητα.


Σας το λέει κάποιος που ήταν στα γήπεδα χροοοοοονια.


Τέλος αφήνω την ούρα που ψάχνουμε ακόμα τέσσερις μετά τον Άρη Ρεθύμνου και την Παλαιόχωρα.Ευχή μου είναι να μην πέσει κάποια ομάδα από το Λασίθι αλλά είναι σα να εύχομαι να δω πολιτικό να παραδέχεται πως είπε ψέματα.


Δύσκολα βλέπω να μένουν και οι τρεις Λασιθιώτικες ομάδες και του χρόνου στη Γ' Εθνική αλλά στην μπάλα όλα γίνονται.


Στο χωριό μου είχαμε μια που την έλεγαν Ελπίδα και πέθανε τελευταία.


Καλή επανέναρξη παιδιά ⚽

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport