Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2021

Άποψη: Και εσείς ποια πρόταση καταθέσατε κύριοι

Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020 19:45 Γράφτηκε από τον

Με το που έγινε γνωστή η πρόταση της ΠΑΕ ΟΦΗ να δοθεί ένα μέρος των χρημάτων που πήραν οι ομάδες της Super League 1 μέσω του Solidarity της Uefa στους παίκτες της Super League 2 και της Footbal League, έπεσαν σαν τα κοράκια οι πρόεδροι της Παναχαϊκής και των Τρικάλων να ρίξουν τα βέλη τους στην κρητική ΠΑΕ. 

Λες και ο ΟΦΗ πρότεινε να τους πάρει λεφτά από το παντελόνι τους και να τα βάλει στο δικό του. Τι πρότεινε ο ΟΦΗ να δοθεί ένα μέρος των χρημάτων που πήραν οι ΠΑΕ σε ποδοσφαιριστές χαμηλότερων κατηγοριών μέσω του συνδυκαλιστικού τους οργάνου του ΠΣΑΠ. 

Δεν πρότεινε ούτε το ποσό που θα δοθεί ούτε τίποτα. Απλά δημοσιοποίησε την πρόθεση του να καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση σε ένα από τα επόμενα δ.σ της Super League 1. Και έπεσαν οι κ.κ Μπάρλος ακαι Αϊβάζογλου να τον φάνε ζωντανό. 

Και αναρωτιέται κανείς . Αυτοί οι δύο πρόεδροι τι κινήσεις έκαναν άραγε για να προασπίσουν τα συμφέροντα των εταιριών τους και των ποδοσφαιριστών τους κατ΄επέκταση. Πίεσαν άραγε την πολιτεία να αρχίσει τα πρωταθλήματα, πίεσαν να έχουν ένα ρημάδι τηλεοπτικό συμβόλαιο αυτές οι δύο ξεχασμένες και από τον θεό κατηγορίες. 

Το θέμα κύριοι πρόεδροι της Super League 2 και της Football League δεν είναι τι θα κάνει ο ΟΦΗ αλλά τι θα κάνετε, η κάνατε μέχρι τώρα εσείς για να διαφυλάξετε τα συμφέροντα σας και να μην έχετε επαγγελαμτίες ποδοσφαιριστές να ζουν με 800 ευρώ τον μήνα. 

Γιατί μην μου πείτε ότι πληρώνεται όλοι σας στο ακέραιο τις καταβολές των δόσεων των συμβολαίων των παικτών. Εδώ δεν τον κάνατε σε εποχές που δεν είχαμε κορωνοϊό με τις προσφυγές που είναι σε αναμονή προς εκδίκαση σε αυτές τις κατηγορίες να είναι πάρα πολλές. 

Όταν κ. Μπάρλο και κ. Αιβάζογλου αποφασίσεται να ασχοληθείτε πραγματικά σοβαρά με την αναβάθμιση δύο υποβαθμισμένων πρωταθλημάτων από εσάς τους ίδιους τους ιδιοκτήτες, τότε θα έχετε δικαίωμα να ομιλείτε και να χλευάζεται την όποια πρόταση κάνει μια ιστορική ομάδα όπως ο ΟΦΗ, για να δώσει μια μικρή οικονομική ανάσα στους πραγματικούς πρωταγωνιστές αυτού του αθλήματος που είναι οι ποδοσφαιριστές και όχι στους εκάστοτε προέδρους που έρχονται και παρέρχονται.  

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport