Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021

Γ.Μαγκουσάκης: Aπό τους τελευταίους μεγάλους παράγοντες

Κυριακή, 16 Αυγούστου 2020 22:34 Γράφτηκε από τον

Μια ομάδα, ένας άνθρωπος , μια ιστορία θα μπορούσε να ήταν κάλλιστα ο τίτλος σε μια κινηματογραφική ταινία με θέμα τον Ραύκο και τον «αιώνιο» πρόεδρο Γιώργο Μαγκουσάκη.

Ο Γιώργος Μαγκουσάκης είναι ένας εραστής του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, ένας πιστός εργάτης του τοπικού ποδοσφαίρου και ένας άνθρωπος που η ιστορία της ομάδας του Ραύκου αποτελεί την δική του προσωπική ιστορία.

Εδώ και τρεις δεκαετίες οδηγεί τον αγαπημένο του Ραύκο, στα δύσβατά μονοπάτια του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Ηρακλείου και όχι μόνο.


Εδώ και τρεις δεκαετίες με συνέπεια δίνει την ψυχή του αλλά και πολλά χρήματα για να την ομάδα του Αγίου Μύρωνα.


Αφορμή για αυτό το άρθρο ήταν η συνεχόμενες συζητήσεις το τελευταίο καιρό από ποδοσφαιριστές και παράγοντες που έχουν συνεργαστεί μαζί του.


Ο Γιώργος Μαγκουσάκης δεν ήταν απλά ένας παράγοντας μια ομάδας, ήταν ο ποδοσφαιρικός πατέρας δεκάδων ποδοσφαιριστών, ο φίλος , ο αδερφός και ελάχιστα ο πρόεδρος.


Στις συζητήσεις με όσους συνεργάστηκαν με τον έμπειρο παράγοντα αυτό που κυριαρχεί είναι ο απέραντος σεβασμός, η τεράστια αγάπη που έχουν στο πρόσωπο του και οι πολλές άλλοτε συγκινητικές και άλλοτε χιουμοριστικές ιστορίες.
Ο Ραύκος κάποτε μεσουρανούσε στο τοπικά δρώμενα του ποδοσφαίρου καθώς την φανέλα του την τιμήσαν αρκετοί μεγάλοι ποδοσφαιριστές .


Το αναφέρουμε κάποια ονόματα είναι άδικο γιατί η λίστα είναι τεράστια.


Ο Γιώργος Μαγκουσάκης είναι ο Ραύκος, ο Ραύκος είναι ένα με τον Γιώργο Μαγκουσάκη.


Φίλε Γιώργο σε ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες και προσφέρεις στο τοπικό ποδόσφαιρο και ελπίζω ό σπόρος της αγάπης και της προσφοράς που φύτεψες να βγάλει τους αντίστοιχους καρπούς.

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Search

Prisma Sport