Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020

Ένας μικρός χαμός...έκλεισαν οι δρόμοι στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου

Τρίτη, 07 Μαΐου 2019 11:27

Σε μια μεγάλη γιορτή για όλο το Μαλεβίζι τελικά εξελίχθηκε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της δημοτικής παράταξης «Νέοι Δρόμοι» του Κώστα Μαμουλάκη,στο Γάζι.

Ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί ήταν τόσος που έπρεπε να διακοπεί η κυκλοφορία μπροστά στο δρόμο. Οι φίλοι του νυν δημάρχουν και εκ νέου υποψηφίου για το Δήμο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη τον τίμησαν με την παρουσία τους, ενώ η χαρά και η καλή διάθεση της βραδιά φάνηκε λίγο αργότερα όταν αυθόρμητα οι υποψήφιοι και οι φίλοι του έριξαν και έναν χορό!

eklogiko kentro mamoulakis egkainia4

Η βραδιά είχε και αντικριστά αρνιά που είχαν ψηθεί με την παραδοσιακή συνταγή του αντικριστού και δεκάδες άλλα εδέσματα και κεράσματα.

Φυσικό ήταν η διάθεση να ανέβει μετά από μια τόσο καλή ατμόσφαιρα και δεν έλειψαν ακόμα και τα καπνογόνα! Για λίγο τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου θύμισαν κερκίδα!

eklogiko kentro mamoulakis egkainia3

eklogiko kentro mamoulakis egkainia2

Ο Κώστας Μαμουλάκης μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook τον κόσμο που βρέθηκε εκεί και για την αποδοχή και την αγάπη τους. "Συγκεκριμένα ανέφερε: Την αγάπη και την αποδοχή σας, την αισθάνομαι σε κάθε μου κίνηση. Αυτό που μου επιφυλάξατε απόψε, πραγματικά δεν έχει προηγούμενο! Δεν βρίσκω λόγια να σας ευχαριστήσω!"

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)