Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020

Αποσύρεται η Λιάνα Σταρίδα

Τετάρτη, 01 Μαΐου 2019 21:19

Αποσύρεται από τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στο Δήμο Ηρακλείου η Λιάνα Σταρίδα. Όπως αναφέρει μέσα από σχετική ανακοίνωσή της, καθοριστικό λόγο στην απόφασή της διαδραμάτισε η αποτυχία της προσπάθειας για συμπαράταξη των κοινωνικών δυνάμεων που επιθυμούν πραγματικά την αλλαγή των διαχρονικών κατεστημένων πρακτικών στον Δήμο. Ενώ η μικρή περιπέτεια με την υγεία της ήταν η αιτία που καθυστέρησε να ανακοινώσει την απόφασή της.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Με καθυστέρηση, εξ αιτίας μικρής περιπέτειας της υγείας μου, ανακοινώνω την απόφασή μου να αποσυρθώ από τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στον Δήμο Ηρακλείου. Καθοριστικό λόγο στην απόφασή μου διαδραμάτισε η αποτυχία της προσπάθειας για συμπαράταξη των κοινωνικών δυνάμεων που επιθυμούν πραγματικά την αλλαγή των διαχρονικών κατεστημένων πρακτικών στον Δήμο μας. Η πολυδιάσπαση των προοδευτικών δυνάμεων είναι πρόβλημα γιατί δεν ενθαρρύνει την αλλαγή στα δημοτικά πράγματα. Δεν επιθυμώ να είμαι μέρος του προβλήματος και για τούτο αποσύρομαι.

Ευχαριστώ τους εξαιρετικούς συμπολίτες, γυναίκες και άνδρες, που μαζί δημιουργήσαμε τη δημοτική παράταξη «ΗΡΑΚΛΕΙΟ ενΑΛΛΑΓΗ» καθώς και όσους την αγκάλιασαν, πρόσωπα, φορείς και η τοπική ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Η υποστήριξή τους με ενθάρρυνε να προχωρήσω παρά την πολεμική που δέχτηκα από ανθρώπους που δεν διακρίνουν στον ορίζοντα άλλο από το αλαζονικό και ματαιόδοξο εγώ τους και που μαζί τους συστρατεύτηκαν δημοσιογράφοι «σε αποστολή», λασπολόγοι και άλλοι, υπερασπιστές των προσωπικών τους συμφερόντων. Θέλω να διαβεβαιώσω τους συνεργάτες και φίλους πως η δημοτική παράταξή μας θα παραμείνει ενεργή και θα ξανασυναντηθούμε σε άλλες προσπάθειες για το καλό του τόπου που ζούμε».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ