Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η Λευκή Νύχτα στη πόλη της Ιεράπετρας

Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019 18:56

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, ο Εμπορικός Σύλλογος Ιεράπετρας σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας διοργανώνει και φέτος τη Λευκή Νύχτα στην πόλη της Ιεράπετρας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Ιουλίου στο κέντρο της πόλης με τα καταστήματα να παραμένουν ανοικτά έως τις 23.00, προσφέροντας στον κόσμο μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές. Ταυτόχρονα, θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις για τα παιδιά όπως κλόουν, face painting και πολλές ακόμα εκπλήξεις. Η εκδήλωση θα κορυφωθεί με μια live συναυλία με το συγκρότημα 48 Ώρες, ενώ παράλληλα θα διατίθεται δωρεάν μπύρα και φρουτοσαλάτες στον κόσμο.

Στα πλαίσια της Λευκής Νύχτας, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα φιλοξενηθούν για επτά ημέρες 17 παιδιά από την Κιβωτό του Κόσμου, με σκοπό να ζήσουν στιγμές χαλάρωσης και διακοπών στην Κρήτη αλλά και να ενισχυθεί οικονομικά ο Οργανισμός, αφού μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου του και την κάλυψη των αναγκών των απροστάτευτων παιδιών.

Στην παραπάνω προσπάθεια πολύτιμη ήταν και η συνεισφορά των χορηγών της εκδήλωσης, χωρίς τη βοήθεια των οποίων δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί ένα τόσο δύσκολο εγχείρημα.

Μέγας χορηγός: εταιρεία Europlan
Χρυσός χορηγός: Μπύρα Heineken 0.0
Αργυροί χορηγοί: Agris, Θερμοκήπια Σαρικλάκης, Μονή Τοπλού, Chrissi Daily Cruises, μανάβικο το Κηπούλι, NK watersystems

Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Κρήτης
Σε συνεργασία: Δήμος Ιεράπετρας και Κοινω.Πολιτι.Α.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)