Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020

ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου: Πλατύ κάλεσμα συμμετοχής των πολιτών και στήριξη σε προοδευτικά σχήματα στο δεύτερο γύρο

Τρίτη, 28 Μαΐου 2019 11:02

"Η εκλογική διαδικασία των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών ολοκληρώνεται αυτή την Κυριακή, με τον δεύτερο γύρο σε όλη την Ελλάδα. Χθες, ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, στην ομιλία του στη σύσκεψη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και της Εκλογικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτικής Συμμαχίας, απηύθυνε πλατύ κάλεσμα συμμετοχής των πολιτών και στήριξης σε προοδευτικά σχήματα στο δεύτερο γύρο", αναφέρει ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου.

"Στο πλαίσιο αυτό και όπως τόνισε και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, θέλουμε να καλέσουμε όσους μας στήριξαν και μας ψήφισαν, τα μέλη, τα στελέχη μας, τους φίλους μας αλλά και όλους τους πολίτες, να στηρίξουν με αποφασιστικότητα, παντού, προοδευτικά ψηφοδέλτια. Σε κάθε δήμο, ακόμα κι εκεί που δεν υπάρχουν υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ και της Προοδευτικής Συμμαχίας πρέπει να στηριχθούν με την καρδιά και της ψυχή μας τα προοδευτικά ψηφοδέλτια.

Να δώσουμε μήνυμα ότι η παράταξη της προόδου, της δημοκρατίας, της αλληλεγγύης είναι παρούσα. Και εξακολουθεί να κερδίζει συνειδήσεις και να αλλάζει τις ζωές των πολιτών",καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)