Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021

Κρούσμα στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ηρακλείου - Απολύμανση χώρων και ιχνηλάτηση επαφών

Τρίτη, 02 Μαρτίου 2021 12:50

Κλειστή θα παραμείνει και σήμερα η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ηρακλείου μετά και το κρούσμα που εντοπίστηκε τη Δευτέρα σε εργαζόμενο.

Οι επαφές του ερευνώνται και σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Γιάννη Αναστασάκη εφαρμόζονται όλα τα μέτρα που προβλέπονται σε τέτοιες περιπτώσεις αλλά και τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ. Τη Τρίτη πραγματοποιείται απολύμανση σε όλους του χώρους της Υπηρεσίας ενώ τη Τετάρτη όλο το πρωσωπικό θα υποβληθεί σε έλεγχο για να διαπιστωθεί αν τυχόν υπάρχει κάποια διασπορά.

Η δήλωση του αντιδημάρχου Γιάννη Αναστασάκη μέσα από ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό:

"Όπως ξέρουμε καλά ο κορονοϊός που ταλαιπωρεί όλο τον κόσμο δεν κάνει διακρίσεις, χτύπησε λοιπόν και την πόρτα της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ηρακλείου.
Εφαρμόζονται όπως ακριβώς προβλέπεται τα αντίστοιχα πρωτόκολλα και μέτρα του ΕΟΔΥ. Αύριο θα γίνει απολύμανση όλων των χώρων και την Τετάρτη όλο το προσωπικό θα υποβληθεί σε έλεγχο για να διαπιστωθεί αν τυχόν υπάρχει κάποια διασπορά.
Με την ευχή ότι όλα θα πάνε καλά, τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία τη δική μας και όλων όσων βρίσκονται κοντά μας."

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολυμέσα

Όπως ξέρουμε καλά ο κορονοϊός που ταλαιπωρεί όλο τον κόσμο δεν κάνει διακρίσεις, χτύπησε λοιπόν και την πόρτα της...

Δημοσιεύτηκε από Γιάννης Αναστασάκης στις Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ