Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2021

Στην κινητοποίηση των υγειονομικών οι οικοδόμοι

Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021 18:46

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου συμμετέχει στην κινητοποίηση που καλούν οι εργαζόμενοι υγειονομικοί την Τρίτη 23/2/21 στις 10 πμ στην 7η ΥΠΕ. Όπως τονίζουν σε ανακοίνωσή τους, με αυτή την συμμετοχή και κίνηση θέλουν να δώσουν μια δυναμική απάντηση στην απατηλή εικόνα θωράκισης των δημόσιων δομών υγείας που παρουσιάζει η κυβέρνηση.

Στην ανακοίνωση επίσης, καταγγέλλουν ότι όλο αυτό το διάστημα, με την συνεχή αύξηση των κρουσμάτων, οι δημόσιες δομές υγείας δεν έχουν θωρακιστεί, ώστε να καλυφθούν οι σοβαρές χρόνιες ελλείψεις προσωπικού και υποδομών.

Αναλυτικά:

«Ενώ η πανδημία είναι ακόμη σε εξέλιξη, με τον αριθμό των κρουσμάτων να παρουσιάζει αύξηση το τελευταίο χρονικό διάστημα, οι δημόσιες δομές υγείας δεν έχουν θωρακιστεί, ώστε να καλυφθούν οι σοβαρές χρόνιες ελλείψεις προσωπικού και υποδομών.

Ακυρώνονται τα ιατρικά ραντεβού και το λειψό υγειονομικό προσωπικό τους μετακινείται για να καλύψει τα εμβολιαστικά κέντρα. Το αποτέλεσμα, για εργαζομένους, συνταξιούχους, μακροχρόνια ασθενείς, παιδιά, γυναίκες, λαϊκά νοικοκυριά, ένας δύσβατος αγώνας δρόμου …..ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ!!!!!

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου συμμετέχει στην κινητοποίηση που καλούν οι εργαζόμενοι υγειονομικοί την Τρίτη 23/2/21 στις 10 πμ στην 7η ΥΠΕ ώστε να δώσουμε μια δυναμική απάντηση στην απατηλή εικόνα θωράκισης των δημόσιων δομών υγείας που παρουσιάζει η κυβέρνηση.
Να αγωνιστούμε όλοι μαζί για ένα αποκλειστικά δημόσιο δωρεάν σύστημα υγείας, που να παρέχει καθολικά υπηρεσίες στο επίπεδο των εξελίξεων της επιστήμης με κριτήριο την πλήρη κάλυψη των αναγκών.»

 

Από Διοίκηση

Ο Πρόεδρος                Ο Γ. Γραμματέας
Γωνιανάκης Ιωάννης    Κοτσιφός Μύρων

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΡΟΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ