Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021

Μαμουλάκης: Ανασχηματισμός ενίσχυσης της ακροδεξιάς συνιστώσας της ΝΔ και συνέχισης των αδιέξοδων πολιτικών

Δευτέρα, 04 Ιανουαρίου 2021 15:48
​Δήλωση του αν. Τομεάρχη Ανάπτυξης & Επενδύσεων ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτή Ηρακλείου, Χάρη Μαμουλάκη ​Δήλωση του αν. Τομεάρχη Ανάπτυξης & Επενδύσεων ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτή Ηρακλείου, Χάρη Μαμουλάκη

Με αφορμή τον ανασχηματισμό της Κυβέρνησης της ΝΔ, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Δυο είναι τα βασικά συμπεράσματα από τον ανασχηματισμό της Κυβέρνησης της ΝΔ.

Πρώτον, ο κ. Μητσοτάκης προβαίνει σε μια απέλπιδα προσπάθεια ενίσχυσης της ακροδεξιάς συνιστώσας της ΝΔ, με προφανή στόχο, τον κατευνασμό της ενόψει πρόωρων εκλογών.

Δεύτερον, διατηρεί στη θέση τους, όλους τους πρωταγωνιστές της αποτυχημένης διαχείρισης των υγειονομικών και κοινωνικών συνεπειών της πανδημίας. Όλα τα κυβερνητικά στελέχη που ευθύνονται για την καταστροφή των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων και τον τραγέλαφο στον τομέα του λιανεμπορίου, το ναυάγιο του τουρισμού, τις χιλιάδες των νεκρών από τη μη λήψη έγκαιρων και ουσιαστικών μέτρων αντιμετώπισης, τα απαράδεκτα νομοθετήματα στην παιδεία και τον πολιτισμό.

Αυτή η εξόφθαλμη προσπάθεια κάλυψης των κυβερνητικών αποτυχιών, πέφτει στο κενό. Κανένας ανασχηματισμός δεν μπορεί να κρύψει την πραγματικότητα, που παραμένει πεισματάρικη και αμείλικτη!».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ