Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020

O Γιάννης Μαυράκης καλεί σε εκδήλωση για την υποψηφιότητα του

Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019 11:09

Eκδήλωση για την υποψηφιότητα του, έχει προγραμματίσει ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Δύναμη Πολιτών» (του Βασίλη Λαμπρινού), Γιάννης Μαυράκης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή 19 Μαΐου και ώρα 20:00 στο Avenue / Park Cafe το οποίο βρίσκεται στην οδό Λ. Κνωσσού 94 (δίπλα από την Τράπεζα Eurobank).

Ο κ. Γιάννης Μαυράκης με επιστολή του, καλεί όλο τον κόσμο να παρευρεθεί και να ακούσει τις απόψεις του για την επίλυση των προβλημάτων που δυσχεραίνουν την εικόνα αλλά και την λειτουργία της πόλης του Ηρακλείου.

Ποιος είναι ο Γιάννης Μαυράκης
Ο Γιάννης Μαυράκης είναι γνήσιο τέκνον της πόλης του Ηρακλείου.

Μετρώντας τον χρόνο, τρεις γενιές από την οικογένειά του γεννήθηκαν, έζησαν και έδρασαν στην πόλη μας με αξιοπρέπεια και ποιότητα.

Είναι παντρεμένος με την Στέλλα Κτιστάκη και μαζί έχουν δημιουργήσει μια όμορφη, ενωμένη οικογένεια με τρία παιδιά.

Η πορεία του στον επαγγελματικό στίβο συνδυάστηκε άψογα και με την πολύ ενεργή ενασχόληση με τον αθλητισμό.

Στο ιστορικό σωματείο του ΕΓΟΗ διατέλεσε Πρόεδρος και επί των ημερών του καταγράφηκαν μεγάλες επιτυχίες και ισχυρή πρόοδος.

Δεν οδηγήθηκε τυχαία στον χώρο, αφού μέσα από μια λαμπρή πορεία ως ερασιτέχνης αθλητής ενστερνίστηκε τις αξίες του αθλητικού ιδεώδους και τις μετέτρεψε σε επιλογή και στάση ζωής.

Επενδύοντας σε αυτές τις πολύτιμες αξίες διοίκησε ως Πρόεδρος το αθλητικό σωματείο Αθλόπολις, σημειώνοντας κι εκεί νέες διακρίσεις, αναγνωρίζοντας πάντα την πολύτιμη συνδρομή των συνεργατών του στην επιτυχημένη θητεία του, αλλά και την αγαστή συνεργασία μαζί τους.

Ο Γιάννης Μαυράκης ως βασικό πυλώνα της προσωπικότητάς του έχει την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία και την πεποίθηση ότι «τα αγαθά κόποις κτώνται».

Αποτελεσματικός, εργασιομανής, στοχευμένος και με όραμα σε κάθε του επιχειρηματική δραστηριότητα ανοίγει δρόμους και προσδίδει στα εγχειρήματά του την εγγύηση της επιτυχίας.

Ιδεαλιστής αλλά παράλληλα και πολύ πραγματιστής, διακρίνεται από την ικανότητα να σχεδιάζει και να παράγει καινοτόμες ιδέες και έργα.

Θέτει τον εαυτό του στην κρίση των συνδημοτών του και ζητά την ψήφο τους αφουγκραζόμενος την επιτακτική ανάγκη να επιλυθούν τα προβλήματα που δυσχεραίνουν την εικόνα αλλά και την λειτουργία της όμορφης πόλης μας.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)