Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2020

Το μήνυμα για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου από τον Γενικό Συντονιστή Κρήτης της Νέας Δημοκρατίας

Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020 11:44

Το μήνυμα για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου από τον Γενικό Συντονιστή Κρήτης της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Επιτροπάκη:

 «Η 28η Οκτωβρίου είναι ημέρα Μνήμης και τιμής για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες.

Είναι ημέρα υπερηφάνειας για το σθένος και την δύναμη που επέδειξε ο Ελληνισμός. Είναι Επέτειος απόδοσης της οφειλόμενης Τιμής σε όλους όσους όρθωσαν το ανάστημα τους, απέναντι στη βία και φασισμό.
Η Εθνική Επέτειος της 28η Οκτωβρίου έχει τεράστια συμβολική αξία και σήμερα για την πατρίδα μας διότι μας δείχνει ότι έχουμε την δύναμη και την βούληση αντλώντας διδάγματα από την ιστορία μας να οδηγήσουμε την Ελλάδα μπροστά. Μόνο έτσι θα αποκτήσει αληθινή αξία ο αγώνας και η θυσία των προγόνων μας.

Η εθνική επέτειος βρίσκει, φέτος, τη χώρα μας σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Δεν την γιορτάζουμε σε δρόμους και πλατείες. Αλλά την τιμούμε από το σπίτι μας. Με τις σημαίες μας να κυματίζουν ψηλά και τη σκέψη μας στον αγώνα των προγόνων μας για Ελευθερία. Όμως με συνείδηση ότι ο εχθρός, τώρα, είναι η πανδημία. Απέναντί της θα παρελάσουν, σήμερα, η ισχύς και η ενότητά μας. Σ’ αυτό το μέτωπο κρίνεται ο πατριωτισμός της ευθύνης.»

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ