Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με ραντεβού οι πολίτες στις υπηρεσίες της Περιφέρειας και της Π.Ε. Ηρακλείου

Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020 12:27

Η Περιφέρεια Κρήτης στο πλαίσιο λήψης και εφαρμογής έκτακτων προληπτικών μέτρων κατά της εξάπλωσης του Κορωνοϊού COVID-19 και λαμβάνοντας υπόψη τις συστάσεις του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, παρακαλεί τους πολίτες να προσέρχονται στις υπηρεσίες της Έδρας (Ηράκλειο) και της Π.Ε. Ηρακλείου, για τις απολύτως αναγκαίες και επείγουσες υποθέσεις κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού. 

Η διεκπεραίωση των υποθέσεων γίνεται με τους κάτωθι τρόπους: 

  • · τηλεφωνικάστο 2813 400300
  • · ηλεκτρονικάστο e-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • · Στο πλαίσιο της εξυπηρέτησης του πολίτη αιτήματα μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικά (πρόσβαση με taxis) στο σύνδεσμο http://eservices.crete.gov.gr/

Ενημέρωση σχετικά με τον Κορωνοϊό, τους τρόπους προφύλαξης και τα έκτακτα μέτρα, παρέχεται στην ιστοσελίδα www.crete.gov.gr στο μενού ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ. 

Ειδικότερα οι πολίτες θα μπορούν να επικοινωνούν με τις υπηρεσίες της Περιφέρειας και της Περιφερειακής Ενότητας τηλεφωνικά και ηλεκτρονικά ως εξής: 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ (https://www.crete.gov.gr/contact-categories/periferia-kritis/)

Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου (https://www.crete.gov.gr/contact-categories/periferiaki-enotita-irakliou/)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα