Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2020

Συνάντηση με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Μπελαδάκη Εμμανουήλ για την πετοσφαίριση στα σχολεία

Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2020 12:20

Τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Μανώλη Μπελαδάκη και τους υπεύθυνους του Γραφείου Φυσικής Αγωγής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου κ. Κατσαμποξάκη Γιάννη και κα Τζιαναμπέτη Αναστασία, επισκέφτηκαν ο Πρόεδρος της Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Κρήτης (Ε.Σ.ΠΕ.Κ.) κ. Γιαννόπουλος Ανδρέας και ο ομοσπονδιακός προπονητής Πετοσφαίρισης κ. Νικητάκης Νικήτας.

Ο κ. Γιαννόπουλος και ο κ. Νικητάκης ανέλυσαν το πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) και της Ένωσης Πετοσφαίρισης Κρήτης, που αφορά στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Στη συνέχεια, αναφέρθηκαν σε σειρά δράσεων που έχουν προγραμματιστεί για την φετινή χρονιά.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε ότι με τον συντονισμό των Υπευθύνων Φυσικής Αγωγής θα υπάρξει μία σειρά από επισκέψεις σε Σχολεία του Νομού Ηρακλείου, για την παρουσίαση του αθλήματος στους μαθητές και τις μαθήτριες ακολουθώντας τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα. Επίσης αποφασίστηκε να πραγματοποιηθούν βιωματικές δράσεις σε κεντρικά σημεία και χώρους άθλησης των Δήμων του νομού Ηρακλείου, οι οποίες θα απευθύνονται σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, σε χρόνο που αυτό θα είναι εφικτό, όταν οι υγειονομικές συνθήκες λόγω της πανδημίας COVID-19 το επιτρέψουν.

Από την πλευρά του, ο κος Μπελαδάκης τους ευχαρίστησε για την ενημέρωση και δήλωσε την πλήρη στήριξη της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για τα προγράμματα και τις δράσεις της Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΡΟΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ