Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020

«Ισόβια στους ναζί» - Κάλεσμα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου σε αντιφασιστική συγκέντρωση

Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2020 17:19

Μετά από 5,5 χρόνια συνεχόμενων συνεδριάσεων ολοκληρώνεται η πολύκροτη δίκη της νεοναζιστικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή». Τη Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου, θα ανακοινωθεί η απόφαση του δικαστηρίου.

Η μακρόχρονη αποδεικτική διαδικασία έφερε στο φως αμέτρητα στοιχεία που τεκμηριώνουν απολύτως την τέλεση σοβαρών κακουργημάτων και το χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης, με την ηγεσία να σχεδιάζει και να εγκρίνει την εγκληματική δράση των νεοναζί μελών της.

Η μόνη δικαίωση είναι τα ισόβια στους ναζί.

Καλούμε τους νέους και τις νέες, αλλά και κάθε άνθρωπο που στέκεται απέναντι στις ιδέες του φασισμού και του ρατσισμού να ενώσουμε τις φωνές μας ενάντια στον ναζισμό, τον φασισμό, την ξενοφοβία και το μίσος.

Έχουμε καθήκον να μην ξεχάσουμε τον Παύλο Φύσσα, τον Σαχζάτ Λουκμάν, τους Αιγύπτιους αλιεργάτες, τη δράση των ταγμάτων εφόδου, τα πογκρόμ εναντίον μεταναστών και τα εκατοντάδες θύματα της Χρυσής Αυγής.

Έχουμε χρέος να καταδικάσουμε την Χρυσή Αυγή.

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου συμμετέχει ενεργά στις αντιφασιστικές διαδηλώσεις, που πραγματοποιούν πολιτικές και κοινωνικές οργανώσεις της πόλης και ολόκληρης της Ελλάδας, και απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες σε συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας, στις 9.30 το πρωί της Τετάρτης, 7 Οκτωβρίου, την ώρα που θα ανακοινωθεί η απόφαση του δικαστηρίου.

Ισόβια στους ναζί!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ