Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου: Καμπάνια «Αλληλεγγύη για Όλους» για τη Μόρια και τη Καρδίτσα

Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020 17:55

Το τμήμα δικαιωμάτων-κινημάτων και κοινωνικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ προοδευτική συμμαχία Ηρακλείου, μαζί με τη νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζουμε την καμπάνια «Αλληλεγγύη για Όλους» για τα παιδιά της Μόριας. Συγχρόνως εκκινούμε προσπάθεια συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας.

Από τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 02 Οκτωβρίου 6.00 μ.μ. έως 9 μ.μ. στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Χανιώπορτα (Μάχης Κρήτης 3 πάνω από τα ΚΤΕΛ) συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες της Μόριας και της Καρδίτσας.

Η έκφραση αλληλεγγύης αποτελεί για τον ΣΥΡΙΖΑ προοδευτική συμμαχία και τα μέλη του, συστατικό στοιχείο της πολιτικής και καθημερινή στάση ζωής, χωρίς διαχωρισμούς, χωρίς δεύτερες σκέψεις. Στοχεύουμε στην αλλαγή παραδείγματος οργάνωσης της κοινωνίας, με εμπέδωση των αξιών της ισότητας, της δικαιοσύνης, της συμμετοχής, της ελευθερίας και της αλληλεγγύης για όλους!

Για έναν κόσμο πιο ανθρώπινο, ειρηνικό, για κοινωνική δικαιοσύνη, για οικολογική προοπτική, για ελεύθερη, ισότιμη και καθολική πρόσβαση στα δημόσια - κοινωνικά αγαθά, για ανθρώπινες και αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης και αρμονικής συμβίωσης δίχως διακρίσεις.

Είμαστε παρόντες να υποδεχτούμε τη βοήθεια για τα παιδιά της Μόριας και τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας, από τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 02 Οκτωβρίου από τις 6.00 μ.μ. έως τις 9.00 μ.μ. στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο, (Μάχης Κρήτης 3 πρώτος όροφος, πάνω από το ΚΤΕΛ στη Χανιώπορτα).

Συγκεντρώνουμε:

Για τη Μόρια:                                                             Για την Καρδίτσα:

  • Μωρομάντηλα -Πελτέδες
  • Παιδικά παπούτσια (Νο 16-34) -Κλινοσκεπάσματα/Πετσέτες
  • Παιδικές πάνες -Μακαρόνια/όσπρια                        
  • Παιδικό γάλα (σε σκόνη) -Γάλα εβαπορέ
  • Σαμπουάν και παιδικές κρέμες σώματος -Κονσέρβες
  • Sleeping bags σε καλή κατάσταση -Καφές/Ζάχαρη
  •                                                                         -Δημητριακά/Αλεύρι

Ο καθορισμός των ειδών έγινε με βάση τις ανάγκες και σε συνεννόηση με τις ομάδες υποστήριξης στη Λέσβο και την Καρδίτσα.

Όσοι - Όσες επιθυμούν, μπορούν να καταθέσουν χρήματα στον λογαριασμό της «Αλληλεγγύης για Όλους»: IBAN: GR35 0110 0400 0000 0400 1832 882 ΕΘΝΙΚΗ (Όνομα Δικαιούχου: ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΩΝ & ΔΟΜΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ)

ΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ - ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα