Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020

Ο «ΜΑΣΚ» μύρισε την ηρωίνη

Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2020 09:45

Στη σύλληψη ενός 40χρονου αλλοδαπού και ενός 49χρονου ημεδαπού, προέβησαν, τη Τρίτη το πρωί, στελέχη της Περιφερικής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, για παράβαση του νόμου 4139/13 περί εξαρτησιογόνων ουσιών σε συνδυασμό με το αρ. 45 του Π.Κ..

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου Κ9 «ΜΑΣΚ» κατά την αποβίβασή του 40χρονου από το πλοίο, βρέθηκε να κατέχει εντός σακιδίου πλάτης, μία αυτοσχέδια συσκευασία, περιέχουσα καφέ ηρωίνη μικτού βάρους πεντακοσίων δεκαπέντε γραμμαρίων και δύο δεκάτων του γραμμαρίου (515,2 gr).

Επιπρόσθετα, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 49χρονος , ο οποίος σύμφωνα με τα στοιχεία της προανάκρισης ήταν ο παραλήπτης της ναρκωτικής ουσίας και στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν :

δεκατέσσερις (14) αυτοσχέδιες μικρές ανισοβαρείς νάιλον συσκευασίες, περιέχουσες καφέ ηρωίνη, συνολικού μικτού βάρους 7,3 γραμμαρίων,
μία (01) αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, περιέχουσα καφέ ηρωίνη, μικτού βάρους 4,1 γραμμαρίων.

Ακολούθησε νομότυπη κατ' οίκον έρευνα στην οικία του 49χρονου, όπου βρέθηκε μία νάιλον συσκευασία περιέχουσα καφέ ηρωίνη, μικτού βάρους 10,1 γραμμαρίων.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι προαναφερόμενες ποσότητες ναρκωτικής ουσίας, τρεις (03) πλαστικές κάρτες με υπολείμματα ουσίας πιθανόν ηρωίνης και τρεις (03) συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)