Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020

Προκαταρκτική εξέταση από την 7η ΥΠΕ για το περιστατικό με το δάγκωμα ποντικιού

Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2020 18:33

Προκαταρκτική εξέταση για το περιστατικό με το δάγκωμα ποντικιού που προσήλθε στο Κέντρο Υγείας Αγίας Βαρβάρας και στη συνέχεια απευθύνθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου Βενιζέλειο, θα διενεργηθεί σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση από την 7η ΥΠΕ Κρήτης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

«Αναφορικά με το περιστατικό που προσήλθε στο Κέντρο Υγείας Αγίας Βαρβάρας με αναφερόμενο δείγμα ζώου (δάγκωμα από ποντίκι) και το οποίο στη συνέχεια απευθύνθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου Βενιζέλειο σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν εντολής της Διοικήτριας της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης κας Μπορμπουδάκη Λένας θα διενεργηθεί Προκαταρκτική εξέταση για το περιστατικό από τον κ. Αγαπίου Δημήτρη, Υποδιοικητή της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, για το Κέντρο Υγείας Αγίας Βαρβάρας και από τον κ. Τερζακη Κώστα, Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου Βενιζέλειο, για το νοσοκομείο.

Βασική προτεραιότητα και κύριο μέλημα της Διοίκηση της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης είναι η καθημερινή, ασφαλέστερη και ορθότερη αλλά και η προς όφελος των πολιτών Υγειονομική περίθαλψη σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα και κυρίως με την απαιτούμενη ευαισθησία».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)