Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

Στο ιατρείο ψυχικής υγείας η διοίκηση του ΔΟΚΑΠΠΑΜ

Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2020 23:46

Στη δράση του Ιατρείου Ψυχικής Υγείας που διοργανώθηκε στο χώρο του ΚΑΠΗ Γαζίου βρέθηκαν η Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Αλληλεγγύης Προστασίας και Παιδείας Μαλεβιζίου (Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ) Μαρίνα Βογιατζή και η Αντιπρόεδρος Έφη Βολανάκη.

Ο  Δήμος Μαλεβιζίου και η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης στο πλαίσιο συνεργασίας και ανάληψης κοινών δράσεων για την προαγωγή της ψυχικής υγείας διοργάνωσαν  το «Ιατρείο Ψυχικής Υγείας» στο Γάζι. Στο ιατρείο συμμετείχε η Διευθύντρια του Ψυχιατρικού Τμήματος του Βενιζέλειου Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου Ευγενία Χουρδάκη.

dokappam iatreio psyxiki ygeia2

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ, του Δήμου Μαλεβιζίου, της 7ης Υ.ΠE., και του ΓΝΗ «Βενιζέλειο» (Ψυχιατρικό Τμήμα του ΓΝΗ «Βενιζέλειο») για την παροχή και ανάπτυξη υπηρεσιών ψυχικής υγείας στο Δήμο Μαλεβιζίου.

Ανάλογη δράση πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο διάστημα και στη δημοτική ενότητα Κρουσώνα. Στόχος των δράσεων είναι πρόληψη, η στήριξη σε συνεργασίας με τις δομές του ΔΟΚΑΠΠΑΜ και η θεραπεία των προβλημάτων ψυχικής υγείας των κατοίκων του Δ. Μαλεβιζίου.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ