Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

Κατέρρευσε κτίριο στην Αγία Τριάδα

Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020 11:58

Ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στην περιοχή της Αγίας Τριάδας κατέρρευσε αργά τη νύχτα της Πέμπτης. Ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν υπήρχαν περαστικοί στο δρόμο και δεν είχαμε τραυματίες.

Την είδηση ανέδειξε με σχετική του ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Αγίας Τριάδας που κάνει λόγο για εγκατάλειψη του κτιρίου από τους ιδιοκτήτες.

Συγκεκριμένα η ανάρτηση αναφέρει:

«Κατάρρευση στην Αγία Τριάδα.
Οι ιδιοκτήτες του το εγκατέλειψαν και έφυγαν στο χωριό. Το νοίκιαζαν περιστασιακά μα δεν ξανανοιάστηκαν. Πληγωμένο και αυτό αποφάσισε να μας δείξει τον εσωτερικό του κόσμο. Τα εγκαταλελειμμένα στην Αγ. Τριάδα καταρρέουν το ένα μετά το άλλο. Ο Σύλλογος έχει υποβάλλει στις αρμόδιες υπηρεσίες ολόκληρο τεύχος με φωτογραφίες και διευθύνσεις επικινδύνων και ετοιμορρόπων. Ώσπου να αποφασίσουν να συνέλθουν οι επιτροπές, να κάνουν αυτοψίες, να συντάξουν πρακτικά θα ψάχνουμε την Αγ. Τριάδα. Οι διαδικασίες και η οχύρωση πίσω από αυτές οδηγούν σε αυτά τα αποτελέσματα. Αν όμως συνέβαινε το κακό να έχουμε ανθρώπινα θύματα τότε θα βλέπαμε πώς θα έτρεχαν όλοι να καλυφθούν. Ευτυχώς ήταν 3.00 η ώρα τη νύχτα.»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολυμέσα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ