Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021

Έναρξη λειτουργίας του Indoor Summer Sports Camp (ISSC), στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου

Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2020 17:04

Η Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου αε ΟΤΑ, ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του Indoor Summer Sports Camp (ISSC), στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου. To Camp ξεκινά την Δευτέρα 6 Ιουλίου και ολοκληρώνεται στις 31 του μήνα.

Το ISCC είναι ένα πολυαθλητικό καλοκαιρινό camp, το οποίο υλοποιείται από πτυχιούχους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής με εμπειρία στην εκγύμναση και διαχείριση παιδιών ηλικίας από 7 έως και 12 ετών.

To ISCC πραγματοποιείται με την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων που ισχύουν για τα καλοκαιρινά camp και την άθληση σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους.

Επιπλέον έχει προβλεφθεί η ενημέρωση και εκπαίδευση των παιδιών πάνω στους κανόνες υγιεινής και τα μέτρα ατομικής προστασίας που πρέπει να λαμβάνουν.

Για την εγγραφή πρέπει να κατατεθούν:

α.            Αίτηση συμμετοχής υπογεγραμμένη από τον κηδεμόνα του παιδιού/παιδιών

β.            Ιατρική βεβαίωση υγείας για άθληση (από τον παιδίατρο σας)

γ.            Υπεύθυνη βεβαίωση COVID19 υπογεγραμμένη από τον κηδεμόνα του παιδιού/παιδιών (ανανεώνεται κάθε πρώτη ημέρα κάθε περιόδου) επισυνάπτεται και μπορείτε να την βρείτε στο SITE μας www.aahaeota.gr ή στο παρακάτω link https://gga.gov.gr/images/Deltio_Katagrafis_V3.pdf.

Πληροφορίες για το ISSC camp δίδονται στα τηλέφωνα 2810380830, 2810264560, 2810215080) και στο Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Site: www.aahaeota.gr.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)