Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020

Με επιτυχία ο εθελοντικός καθαρισμός της Ντιας

Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020 17:13

Στο πλαίσιο των εθελοντικών τους δράσεων ο Παγκρήτιος Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών με τη συμμετοχή της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατ. Κρήτης και του Σωματείου Ιδιοκτητών Σκαφών Αναψ. Ηρακλείου «Νέαρχος» και του Σωματείου Φίλων της νήσου Ντίας, καθάρισαν την Κυριακή 28 Ιουνίου 2020 στις 11.00, τη νήσο Ντία.

katharismos dia 5 (1)

katharismos dia 3

Πολλά μέλη και φίλοι των παραπάνω συλλόγων από Ηράκλειο και Χερσόνησο μεταφέρθηκαν στο νησί και με ιδιαίτερο ζήλο συνέλεξαν τα σκουπίδια που υπήρχαν στον κόλπο του Αι Γιώργη, στις γύρω παραλίες αλλά και δύτες της σχολής SCUBA CRETA – ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ με την συμβολή φουσκωτών σκαφών, ανέσυραν ένα μεγάλο όγκο σκουπιδιών από το βυθό του κόλπου, εκπλήσσοντας τους πάντες με τα ευρήματα. Τα πλωτά σκάφη του Λ.Σ. 020 και 1210 (χερσονήσου) με τα πληρώματα τους συνέβαλλαν αποτελεσματικά στην οργάνωση της δράσης.
 
katharismos dia 1

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στα πλαίσια των εθελοντικών δράσεων

του ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΦΟΥΣΚΩΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ,

της ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΝΑΤ. ΚΡΗΤΗΣ,

του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΄ΝΕΑΡΧΟΣ΄,

και του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΦΙΛΩΝ ΝΗΣΟΥ ΝΤΙΑΣ,

σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 28 Ιουνίου 2020 στις 11.00 προχωρήσαμε στον καθαρισμό της νήσου Ντίας.

Πολλά μέλη και φίλοι των παραπάνω συλλόγων από Ηράκλειο και Χερσόνησο μεταφέρθηκαν στο νησί και με ιδιαίτερο ζήλο συνέλεξαν τα σκουπίδια που υπήρχαν στον κόλπο του Αι Γιώργη, στις γύρω παραλίες αλλά και δύτες της σχολής SCUBA CRETA – ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ με την συμβολή φουσκωτών σκαφών, ανέσυραν ένα μεγάλο όγκο σκουπιδιών από το βυθό του κόλπου, εκπλήσσοντας τους πάντες με τα ευρήματα. Τα πλωτά σκάφη του Λ.Σ. 020 και 1210 (χερσονήσου) με τα πληρώματα τους συνέβαλλαν αποτελεσματικά στην οργάνωση της δράσης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και στον Λιμενάρχη Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. Δουβή Ευθ. που όπως κάθε χρόνο ήταν παρών και συμμετείχε, στον ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΛΙΜΕΝΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και τον Δ/νοντα Σύμβουλο Κο Μηνά Παπαδάκη για την στήριξη της δράσης, στον υπεύθυνο οργάνωσης της δράσης Μανόλη Περυσινάκη (ταμίας Π.Ο.Φ.Σ.) στους υπεύθυνους, Γιάννη Σαραντίδη Γ.Γραμματέα Δ.Σ. Ε.Π.Λ.Σ.Α.Κ., Στράτο Αρτεμάκη μέλος Δ.Σ. ΝΕΑΡΧΟΥ αλλά και όλους όσους βοήθησαν στην άψογη οργάνωση της εκδήλωσης.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)