Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2020

Παρακολουθήστε την τελετή της Αναστάσεως και τη Θεία Λειτουργία από την Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Επανωσήφη

Σάββατο, 18 Απριλίου 2020 17:38

Η Περιφέρεια Κρήτης, τηρώντας τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας σχετικά με τις Ιερές Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας, θα μεταφέρει το κατανυκτικό πνεύμα των ημερών με απευθείας μεταδόσεις από τέσσερα ιστορικά μοναστήρια της Κρήτης.

Μεγάλο Σάββατο, στις 23:00, η Τελετή της Αναστάσεως και η Θεία Λειτουργία, από την Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Επανωσήφη. (https://youtu.be/JrxiEZJJywg )  

ή εναλλακτικά (https://www.youtube.com/results?search_query=%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B1+%CE%BA%CF%81%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%82

Οι μεταδόσεις γίνονται σε συνεννόηση με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης και Ιερές Μητροπόλεις από την Μεγάλη Τετάρτη και μέχρι το Μεγάλο Σάββατο. Με απευθείας συνδέσεις που αναμένεται να παρακολουθήσουν και οι απόδημοι Κρητικοί, ανά τον κόσμο, οι εικόνες από τα μοναστήρια της Κρήτης θα φτάσουν σε όλο τον κόσμο, στέλνοντας ένα μήνυμα ενότητας και αισιοδοξίας, το μήνυμα του περάσματος προς την Ανάσταση και την Ελπίδα.

Οι μεταδόσεις θα γίνουν μέσα από το κανάλι της Περιφέρειας Κρήτης στο Youtube και μπορούν να αναμεταδοθούν ελευθέρα από τα Μ.Μ.Ε.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολυμέσα