Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τηλεδιάσκεψη Αυγενάκη με στελέχη του ΕΣΥ στην Κρήτη

Πέμπτη, 16 Απριλίου 2020 20:53

Τηλεδιάσκεψη με στελέχη του ΕΣΥ στην Κρήτη είχε τη Μ. Πέμπτη, ο Υφυπουργός Αθλητισμού και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος συζήτησε θέματα που αφορούν στην αντιμετώπιση της πανδημίας σε επίπεδο Περιφέρειας Κρήτης.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης κα Λένα Μπορμπουδάκη, ο Υποδιοικητής κ. Δημήτρης Αγαπίου, ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ κ. Γιώργος Χαλκιαδάκης, ο Υποδιοικητής του ΠΑΓΝΗ κ. Στέλιος Κτενιαδάκης, ο Διοικητής του Βενιζέλειου Νοσοκομείου κ. Κώστας Τερζάκης και η Υποδιοικήτρια κα Ελευθερία Κωστάκη.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού τους συνεχάρη για τις προσπάθειες που καταβάλλουν στην αντιμετώπιση της πανδημίας, ενώ εξήρε την οργάνωση και την αποτελεσματικότητα που έχει δείξει η διοίκηση και τα στελέχη της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, οι διοικήσεις των νοσοκομείων, αλλά και το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό των νοσοκομείων.

Από πλευράς τους, τα στελέχη του ΕΣΥ ενημέρωσαν τον Υφυπουργό και Βουλευτή Ηρακλείου για τις μέχρι τώρα ενέργειες που έχουν γίνει προκειμένου το σύστημα υγείας να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες μιας ενδεχόμενης "έκρηξης" της πανδημίας, των ενεργειών που εκκρεμούν αλλά και τον προγραμματισμό για το επόμενο διάστημα. Μάλιστα, υπογραμμίστηκε η σημασία ετοιμότητας δεδομένης της θερινής περιόδου που πλησιάζει και της ενδεχόμενης άφιξης τουριστών.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα