Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020

Με την «σφραγίδα» του ΕΣΡ πανελλαδικά το κοινωνικό μήνυμα της Περιφέρειας Κρήτης για τον κορονοϊό

Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020 11:49

Το προβεβλημένο κοινωνικό μήνυμα της Περιφέρειας Κρήτης για τα μέτρα πρόληψης του κορονοϊού, εγκρίθηκε από το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο για να αναμεταδίδεται δωρεάν ως ενιαίο κοινωνικό μήνυμα σε όλα τα ραδιοτηλεοπτικά δίκτυα της Ελλάδας! Η α-πόφαση-έγκριση ελήφθη από το ΕΣΡ στο πλαίσιο της καμπάνιας ενημέρωσης και ευαισθη-τοποίησης των πολιτών με τίτλο «Μένουμε σπίτι για τους ανθρώπους που αγαπάμε» για την αναγκαιότητα παραμονής στο σπίτι λαμβάνοντας όλα τα κατάλληλα μέτρα προφύ-λαξης ώστε να περιοριστούν τα κρούσματα του COVID 19.

Η Περιφέρεια Κρήτης τις τελευταίες εβδομάδες εφαρμόζει όλες τις Οδηγίες και τις σχετικές αποφάσεις του Υπουργείου Υγείας, του ΕΟΔΥ και όλων των συναρμόδιων Υπουργιών για την αντιμετώπιση του COVID-19, προκειμένου να περιοριστούν οι συνέπειές του στην υγεία του πληθυσμού.

Μέσα στο πλαίσιο της λήψης σειράς προληπτικών μέτρων δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της Περιφέρειας ένα βίντεο για την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας και την ευρύτερη διάδο-ση του μηνύματος «Μένουμε σπίτι» σε όλη την Κρήτη. Το βίντεο δημιουργήθηκε από την ομάδα του Ημιμαραθωνίου Κρήτης και είναι το πρώτο που κυκλοφόρησε από μια Περιφέ-ρεια, λαμβάνοντας μάλιστα και την άδεια του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου, προ-κειμένου να μεταδοθεί μέχρι στις 30 Απριλίου 2020 σε εθνικό και περιφερειακό επίπεδο από όλους τους ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης παρουσιάζοντας το παραπάνω βίντεο δήλωσε: «αυτές τις ώρες το καθήκον της ατομικής ευθύνης είναι κρισιμότερο. Όλοι μαζί, από τη μια άκρη της Κρήτης ως την άλλη, προστατεύοντας τον εαυτό μας και τους γύρω μας, χτίζουμε ένα μεγάλο δίχτυ προστασίας. Ως Περιφέρεια Κρήτης ακολουθούμε τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων για την πρόληψη και τον περιορισμό του COVID-19». Ευχαρίστησε παράλληλα από καρδιάς όλους τους συντελεστές και συγκεκριμένα την ομάδα του Ημιμαραθώνιου Κρήτης, τον Γιώργο Αλεβυζάκη για το σενάριο, τον Αλέξανδρο Χατζηπανα-γιώτη για την εκτέλεση της παραγωγής και τη μικρή πρωταγωνίστρια Κατερίνα Λαμπράκη.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολυμέσα