Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020

Συνελήφθη για τις κλοπές σε καταστήματα και γραφεία

Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2020 11:28

Συνελήφθη, τη Πέμπτη (19.03.2020) το απόγευμα στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου ημεδαπή, κατηγορούμενη για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα και την εμπεριστατωμένη προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από την 11.03.2020 έως την 16.03.2020, είχε διαπράξει συνολικά έξι περιπτώσεις κλοπών σε καταστήματα και γραφεία στην ευρύτερη πόλη του Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα αφαίρεσε χρήματα, τραπεζικές κάρτες με τις οποίες στη συνέχεια προέβη σε αγορά προϊόντων με ανέπαφες συναλλαγές και διάφορα έγγραφα.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας αναζητήθηκε και εντοπίστηκε, ακολούθησε έλεγχος κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ναρκωτικά δισκία τα οποία στερούνταν την απαιτούμενη από τον νόμο ιατρική συνταγή και συνελήφθη.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ η συλληφθείσα με την σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)