Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020

Σύσκεψη εργασίας στην έδρα της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης

Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020 12:14

Σύσκεψη εργασίας πραγματοποιείται τη Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου στην έδρα της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης (αίθουσα συνεδριάσεων, ισόγειο), με σκοπό την εκπαίδευση και ενημέρωση των Διοικητών και Αναπληρωτών Διοικητών από στελέχη του Υπουργείου Υγείας, σε διαχειριστικά θέματα των νοσοκομειακών μονάδων.

Στην εκπαιδευτική σύσκεψη, η οποία ξεκίνησε στις 08:30 π. μ. και αναμένεται ότι θα ολοκληρωθεί στις 18.30 μ.μ., παρουσία της Διοικήτριας της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Λένας Μπορμπουδάκη και του Υποδιοικητή Δημήτρη Αγαπίου, συμμετέχουν οι κ.κ. Κατοστάρα Νίκη -Δ/ντρια Οικονομικών του Υπουργείου Υγείας, Αργυριάδης Θανάσης - Αρχή Προμηθειών Υγείας, Πάλλης Ελευθέριος- Αντιπρόεδρος ΕΟΦ, Θηραίος Ελευθέριος -Επιστημονικός Συνεργάτης του Γ. Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας και Υπεύθυνος Ανάπτυξης ΗΔΥΚΑ, Γούναρης Χρυσόστομος και Χαλκιάς Κωνσταντίνος εκτελεστικά μέλη Δ.Σ. ΚΕΤΕΚΝΥ-Ελληνικού Ινστιτούτου DRG’ S, Μίχος Νίκος -ΕΚΑΒ-ΚΕΠΥ, Αλεξάκη Μαρία-Ενιαία Αρχή Διαφάνειας.

Τα θέματα τα οποία θα αναλυθούν αφορούν, μεταξύ άλλων, στους Επιχειρησιακούς στόχους του Υπουργείου Υγείας, τα οικονομικά, τους προϋπολογισμούς και τις προμήθειες των νοσοκομείων, την ασφάλεια των ασθενών και τις λοιμώξεις, τον Επιχειρησιακό Σχεδιασμό και έλεγχο ετοιμότητας, τα Πληροφοριακά Συστήματα των νοσοκομείων, καθώς και θέματα που αφορούν στην Ενιαία Αρχή Διαφάνειας.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ