Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020

Την σύμβαση με προϋπολογισμό 1,28 εκ. ευρώ για την συντήρηση-βελτίωση του δρόμου Καβροχώρι-Κεραμούτσι υπέγραψε ο Περιφερειάρχης

Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020 13:02

Την σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Δρόμος Καβροχώρι-Κεραμούτσι συντήρηση-βελτίωση» με προϋπολογισμό 1,285 εκ. ευρώ υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Στην υπογραφή της σύμβασης στη Περιφέρεια από τον Περιφερειάρχη, παρόντες ήταν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Λάμπρος Βαμβακάς, ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, ο Aντιδήμαρχος Γιώργος Πετούσης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κώστας Φασουλάκης, ο Πρόεδρος της κοινότητας Γαζίου Βαγγέλης Παρασύρης, η Πρόεδρος της κοινότητας Κεραμουτσίου Πόπη Θραψανιωτάκη, ο εντεταλμένος σύμβουλος της κοινότητας Τυλίσου Γρηγόρης Περισυνάκης, ο διευθυντής των τεχνικών υπηρεσιών Π.Ε. Ηρακλείου Μανόλης Φακουκάκης και ο εκπρόσωπος της κατασκευαστικής εταιρείας «ΛΑΤΟΜΙΚΗ Α.Τ.Ε.) Αντώνης Ορφανάκης.

Το έργο με δωδεκάμηνη διάρκεια, προβλέπει συντήρηση και βελτίωση στο τμήμα του επαρχιακού δρόμου «Γάζι-Κεραμούτσι-Καμάρι», από την έξοδο του οικισμού Καβροχωρίου Δ. Μαλεβιζίου πριν την είσοδο στον οικισμό Κεραμούτσι και θα γίνει διαπλάτυνση της οδού, για την απόκτηση ενιαίου πλάτους 6,50 μ.

Συγκεκριμένα οι εργασίες που θα γίνουν είναι:
1. Καθαρισμός ζώνης απαλλοτρίωσης
2. Καθαρισμός όλων των τεχνικών απορροής ομβρίων
3. Επέκταση 7 τεχνικών απορροής ομβρίων
4. Κατασκευή επενδεδυμένης τάφρου
5. Κατασκευή 2 τεχνικών απορροής ομβρίων (κιβωτοειδών οχετών)
6. Εργασίες διαπλάτυνσης της οδού (κατασκευή ασφαλτικής ισοπεδωτικής στρώσης, και ασφαλτικής στρώσης αντιολισθηρού τάπητα)
7. Ασφαλτικές εργασίες
8. Κατασκευή πεζοδρομίου από το νεκροταφείο του Κεραμουτσίου μέχρι την είσοδο στον οικισμό
9. Εργασίες σήμανσης & ασφάλειας (οριζόντια σήμανση της οδού για τον καθορισμό της οριογραμμής, τοποθέτηση πληροφοριακών και ρυθμιστικών πινακίδων και αποξήλωση στηθαίων ασφαλείας παλαιού τύπου & τοποθέτηση νέων ΣΑΟ στις ίδιες θέσεις αλλά και σε νέες).

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ