Παρασκευή, 03 Απριλίου 2020

ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου: Το πολύ γαρ της θλίψης γεννά παραφροσύνη

Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020 18:59

Το ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου για την ανακοίνωση ΝΟΔΕ:

"Για μια ακόμα φορά αναδείχθηκαν τα ψεύδη και η ανικανότητα της κυβέρνησης, τόσο για το ΒΟΑΚ, που παραπέμπεται χωρίς σχέδιο στις καλένδες και μάλιστα με διόδια, όσο και για το αεροδρόμιο στο Καστέλι, όπου με μια φιέστα αλά δεκαετία του 60 τοποθέτησαν μια ταφόπλακα σε ένα έργο, το οποίο δημοπρατήθηκε ανατέθηκε και ξεκίνησε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Kατά την πάγια τακτική τους όταν αποκαλύπτονται, κατέφυγαν στην λασπολογία στους χαρακτηρισμούς, για να δραπετεύσουν απ την αμείλικτη πραγματικότητα. Οι άνθρωποι που κατόρθωσαν να μετατρέψουν σε ρωμαϊκή αρένα το ελληνικό ποδόσφαιρο και να διασύρουν διεθνώς την Ελλάδα, θεωρούν άραγε εαυτούς ικανούς να χειρίζονται τα εθνικά μας θέματα την οικονομία παιδεία, υποδομές, έργα κοκ. Μόνο φόβο, αταξία και ανασφάλεια προκαλούν.

Είναι επικίνδυνοι και ανεπαρκείς, ταγμένοι στην εξυπηρέτηση των μεγάλων συμφερόντων. Δεν μας φοβίζουν. Είμαστε εδώ για να εκφράσουμε το πλατύ δημοκρατικό προοδευτικό αριστερό ρεύμα που θα ανατρέψει τη μαύρη βίβλο τους για την κοινωνία, τη χώρα, το αύριο."

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)