Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020

Διαμαρτυρία κατοίκων του κέντρου της πόλης για τις θέσεις στάθμευσης

Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019 11:09

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν οι κάτοικοι του κέντρου της πόλης έξω από το Δημαρχείο το Σάββατο 9-11-2019 . Δεκάδες κάτοικοι του κέντρου δήλωσαν στοιχεία επικοινωνίας και διαθεσιμότητα συμμετοχής σε θεματικές ομάδες που θα συντονίζονται από το Σύλλογο για την Ποιότητα Ζωής / Πολίτες κατά της Ηχορύπανσης Ηρακλείου που ήδη δραστηριοποιείται.

Βασικό αίτημα των κατοίκων του κέντρου η κατοχύρωση θέσεων στάθμευσης για τους μόνιμους κατοίκους.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση των κατοίκων:

«Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων του κέντρου Ηρακλείου προς το Δήμο Ηρακλείου για τις θέσεις στάθμευσης, το Σάββατο 9-11-19 έξω από τη Λότζια δυνάμωσε τη φωνή μας, αφού έδωσε τη δυνατότητα σε δεκάδες κατοίκους του κέντρου που δεν είχαν ως τώρα επαφή με την κίνησή μας να συνδεθούν με αυτή, δηλώνοντας στοιχεία επικοινωνίας και διαθεσιμότητα συμμετοχής σε θεματικές ομάδες που θα συντονίζονται από το Σύλλογο για την Ποιότητα Ζωής / Πολίτες κατά της Ηχορύπανσης Ηρακλείου που ήδη δραστηριοποιείται.
Για πρώτη φορά στην ιστορία της πόλης μας φαίνεται πως συγκροτείται ένα πλατύ και οργανωμένο κίνημα πολιτών για την ποιότητα ζωής που θα ασκεί μόνιμη πίεση στις δημοτικές αρχές και κάθε αρμόδιο φορέα.
Καλούμε τη δημοτική αρχή να υλοποιήσει άμεσα το πρώτο και βασικό αίτημά μας για κατοχύρωση θέσεων στάθμευσης για τους μόνιμους κατοίκους. Σε διαφορετική περίπτωση θα συνεχίσουμε με νέες μορφές πίεσης πέρα από την απλή διαμαρτυρία. Δεν ζητάμε χάρες και ρουσφέτια από τη δημοτική αρχή, ζητάμε αυτό που είναι νόμιμο, λογικό και δίκαιο, και το ξέρουν πολύ καλά.»
Η Συντονιστική Επιτροπή των κατοίκων

 

 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)