Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2020

Στη Λότζια το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού του ΕΛΜΕΠΑ

Τρίτη, 05 Νοεμβρίου 2019 17:19

Με αφορμή την ολοκλήρωση της έρευνας των φοιτητών με θέμα την τουριστική ανάπτυξη του Ηρακλείου, η μελέτη παραδόθηκε στον Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Βασίλειο Λαμπρινό και στην κυρία Αριστέα Πλεύρη Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Τουρισμού και Εθελοντισμού.

Υπενθυμίζεται ότι η μελέτη των φοιτητών είναι απόρροια βιωματικής έρευνας και επικοινωνίας με τουρίστες, κατοίκους, τουριστικούς επιχειρηματίες και θεσμικούς παράγοντες που εμπλέκονται στην ανάπτυξη και στον έλεγχο του τουριστικού προϊόντος της πόλης μας.

Την έρευνα παρέδωσαν ο πρόεδρος του τμήματος Δρ. Αλέξανδρος Αποστολάκης, ο Δρ. Γεώργιος Τριανταφύλλου και οι φοιτήτριες Καλλιόπη Γιαλιτάκη, Μελιτίνη Μαγουλιανού, Μαρία Ευτυχία Αποστολάκη και Ερασμία Αγγελάκη,

ereyna tourismos irakleio elmepa dimos pleyrh

Η κυρία Πλεύρη συνεχάρη τους φοιτητές και πρότεινε την παρουσίαση της έρευνας σε προσεχές συνέδριο.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου εξήρε την προσπάθεια των φοιτητών και τόνισε τη σημασία της μελλοντικής συμβολής των νέων επιστημόνων του τουρισμού.

Καθηγητές και φοιτητές ευχαρίστησαν τον κύριο Βασίλειο Λαμπρινό και την κυρία Αριστέα Πλεύρη, υπογραμμίζοντας τη σημασία της αλληλένδετης σχέσης του ΕΛΜΕΠΑ με τον Δήμο Ηρακλείου.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ